Setari Cookie-uri

Miracole Pascale in randul vedetelor

Vazand cate lucruri frumoase se intampla de fiecare data in preajma sarbatorilor crestine nu pot sa nu ma declar total de acord cu celebra vorba a unei batrane intelepte citate de Ion Creanga in Amintirile sale: �Sa dea Dumnezeu tot anul sa fie sarbatori si numai o zi de lucru, si atunci sa fie praznic si nunta.�

Vazand cate lucruri frumoase se intampla de fiecare data in preajma sarbatorilor crestine nu pot sa nu ma declar total de acord cu celebra vorba a unei batrane intelepte citate de Ion Creanga in Amintirile sale: “Sa dea Dumnezeu tot anul sa fie sarbatori si numai o zi de lucru, si atunci sa fie praznic si nunta.”

In astfel de zile oamenii chiar se straduiesc sa fie mai buni, mai atenti cu ceilalti, cersetoria din multumitoare devine o reala afacere, profitabila de fiecare parte: unii isi cumpara o “paine’ altii cumpara iertare, limbajul se curata usor, suntem cu totii patrunsi de un suflu umanist. Probabil ca daca ar fi zilnic astfel de sarbatori am deveni chiar lacrimogeni. Din fericire spiritul sarbatorilor dispare odata cu ele (si nu mai sunt foarte multe sarbatori care chiar sunt cinstite cum se cuvine) iar noi redevenim noi, fiecare in felul lui.

Unele lucruri bune insa mai si raman. Pentru ca in astfel de zile gasim puterea (sau pretextul) de a ierta sau de a cere iertare. Si se poate intampla ca efectele sa fie chiar de durata. Cum Pastele Catolic a fost sarbatorit pe 23 martie, avem deja cateva exemple de intelepciune sau bucurie festiva din partea vedetelor. Pamela Anderson de exemplu a gasit puterea de a-l ierta pe sotul cu numarul unu, Tommy Lee, tatal celor doi copii ai ei. In ciuda trecutului lor tumultuos si cu toate ca Pamela a mai fost casatorita de doua ori de la despartirea de Tommy Lee, iata ca cei doi s-au reunit in ziua de Paste pentru a petrece in familie.

Cu aceasta ocazia Pamela a aratat atat de bine intr-o rochie diafana, lunga si alba, incat era imposibil sa nu te gandesti ca isi doreste sa il recucereasa pe fostul sot. Spre deosebire de Pamela care chiar s-a straduit evident sa arate foarte bine, Tommy s-a prezentat cu obisnuita lui tinuta neglijenta. In presa au circulat zvonuri in legatura cu o pisibila impacare intre cei doi, insa ei nu au confirmat. Poate miracolul de Paste sa dureze?

O veste foarte buna pentru fani: Kate Hudson si Owen Wilson au petrecut si ei Pastele impreuna. Cei doi au trecut peste despartirea din mai 2007 si tentativa de sinucidere a lui Owen iar acum par a fi foarte fericiti impreuna. Ei au fost suprinsi initial impreuna pe 16 martie in Miami, unde Owen filmeaza pentru pelicula “Marley & Me” alaturi de Jennifer Anniston.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Aprilie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.