Setari Cookie-uri

Miracole Pascale in randul vedetelor

Vazand cate lucruri frumoase se intampla de fiecare data in preajma sarbatorilor crestine nu pot sa nu ma declar total de acord cu celebra vorba a unei batrane intelepte citate de Ion Creanga in Amintirile sale: �Sa dea Dumnezeu tot anul sa fie sarbatori si numai o zi de lucru, si atunci sa fie praznic si nunta.�

Inca de la inceputul lunii actrita a inceput sa faca vizite prin Miami si se pare ca Owen ar fi fost singurul motiv al acestor vizite. Cert este ca cei doi actori si baietelul lui Kate, Ryder, au petrecut impreuna Pastele, mai exact intreg weekendul. Un martor declara pentru publicatia People ca aratau ca o adevarata familie si cine stie, poate chiar vor deveni de aceasta data o familie.

O alta intalnire surprinzatoare cu ocazia Pastelui a fost cea dintre Britney Spears si fostul ei sot, Kevin Federline. Trist este ca cei doi copii nu si-au vazut parintii cu ocazia sarbatorilor pascale. In acel weekend Britney nu avea dreptul la vizita iar Kevin era in Las Vegas unde sarbatorea implinirea a 30 de ani.

La scurt timp au aparut insa in presa informatii conform carora Britney si Kevin s-au intalnit in secret cu ocazia Pastelui si se pare ca in urma intalnirii cei doi au hotarat sa plece impreuna intr-o scurta calatorie, departe de tumultul Hollywood-ului, pentru a vedea daca pot totusi sa mai salveze ceva din relatia lor. Un apropiat de-al lui Kevin a declarat ca povestea nu este adevarata, insa Kevin afirmase nu cu mult timp inainte ca inca o iubeste pe Britney, mama copiilor lui. Si cum nu iese fum fara foc, zvonurile s-au intetit.

Recent s-a scris despre cantareata ca s-ar intalni cu un barbat care ii seamana foarte bine lui Kevin, ei fiind surprinsi impreuna in masina... In ce masura sunt zvonuri si cat din toate acestea este real ramane de vazut. Sa fi fost numai exagerari de presa sau chiar o intamplare fericita de Paste? Timpul le va cerne pe toate.

Lindsay Lohan nu a avut nicio intalnire amoroasa surprinzatoare de Paste, in schimb ea a ales sa isi viziteze bunicul din partea tatalui, care este bolnav de cancer de colon. Insa elanul festiv s-a stins pe parcurs, pentru ca tanara nu a mai ajuns sa isi viziteze bunicul. Mai mult, chiar in ziua de Paste, bunica din partea tatalui a fost implicata intr-un accident de masina chiar cand se intorcea de la spitalul in care este internat sotul ei.

Tatal lui Lindsay declara ca a fost vorba de interventie divina: “Isus a tinut-o in viata.” Lindsay nu si-a vizitat nici bunica. Si de unde parea a fi o frumoasa poveste despre impacare in familia Lohan, s-a ajuns la un nou scandal intre parintii actritei. Ramane insa miracolul salvator.

Credeti sau nu in miracolul sarbatorilor de Paste? Asteptati o impacare sau sunteti pregatiti sa iertati, noi va dorim un Paste fericit si numai bucurii!

Citește și:

Photo by NeONBRAND on Unsplash

Vizionare placuta


Kudika
25 Aprilie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.