Setari Cookie-uri

Horoscop floral

Toate stim ce animal din zodiacul chinezesc suntem sau carui arbore ii corespunde perioada in care ne-am nascut. Zodiacul floral ne prezinta o noua varianta de horoscop, deoarece nu este necesar anul sau luna, ci doar ziua in care v-ati nascut.

Acest nativ este o fire libera, vesela, curioasa, mereu dornica sa afle lucruri noi si sa aiba parte de experiente inedite. Nu ii place sa stea intr-un singur loc, simte mereu nevoia de miscare, de a cunoaste oameni noi. Deoarece nevoia de libertatea este sfanta pentru el, de multe ori este considerat o persoana superficiala, pe care nu te poti baza. Este inteligent, de o instetime vie si reuseste sa iasa cu usurinta din situatii complicate.

In dragoste, din cauza firii nestatornice, are parte de multe relatii sentimentale, majoritatea fiind sortite esecului. Nu pune mare prêt pe aspectul fizic, iar cel care ii va fi alaturi, trebuie sa ii stimuleze intelectul, altfel se plictiseste si pleaca fara a se uita in urma sa. Bujorul este plin de surprize, reusind sa isi surpinda mereu partenerul cu o noua fata a personalitatii sale.

horoscop floral Albastreaua: 4, 13, 22, 31
Trasatura definitorie: Fidelitatea
Compatibilitati: Albastreaua, Bujorul, Macul, Margareta

Nativul din albastrea este definit prin loialitatea sa fata de persoana iubita si de cei apropiati. Este o persoana care isi exprima cu greutate sentimentele, deoarece este timid. Se indragoste greu, iar partenerul ideal trebuie sa corespunda unui anumit tipar. Isi alege cu mare grija partenerul, iar intre doua relatii poate trece o perioada de timp indelungata. Atunci cand se indragosteste, se implica total, fiind capabil de multe sacrificii pentru persoana iubita.

Nu este adeptul schimbarilor, fiind un traditionalist caruia Ii plac rutina si obisnuinta. Ii place sa duca o existenta linistita, este o persoana exigenta care nu suporta sa fie criticata de nimeni. Este un prieten de nadejde caruia ii place sa isi desfasoarea existenta dupa niste reguli clare. Abaterea de la acestea, ii poate pertuba intreaga existenta.

Irisul: 5, 14, 23
Trasatura definitorie: Dinamismul
Compatibilitati: cu toate florile, cu exceptia albastrelei

Irisul este simbolul national al Japoniei, iar persoanele nascute in aceste zile au capacitatea de a se adapta in orice situatie. Fire prietenoasa, dinamica, energica si plina de surprize, este o adevarata hrana sufleteasca pentru cei din jurul sau. Situatia se schimba radical, daca cineva o jigneste fara motiv. Cei care indraznesc acest lucru, ar face bine sa fuga din calea irisului, pentru ca o data dezlantuit, greu se mai opreste.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Mai 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.