Setari Cookie-uri

Horoscop floral

Toate stim ce animal din zodiacul chinezesc suntem sau carui arbore ii corespunde perioada in care ne-am nascut. Zodiacul floral ne prezinta o noua varianta de horoscop, deoarece nu este necesar anul sau luna, ci doar ziua in care v-ati nascut.


horoscop floral Margareta: 8, 17, 26

Trasatura definitorie: Fragilitatea
Compatibilitati: Albastreaua, Bujorul Macul, Floarea-soarelui

Nativul din margareta se aseamana cu floarea care ii guverneaza ziua de nastere. Aparent delicata si timida, este o fire ambitioasa si perseverenta, care va reusi in viata si in cariera, datorita acestor calitati.
Este o fire modesta, dar in acelasi suspicioasa, rezervata. Din aceasta cauza, nu are multi prieteni, dar cei care o inconjoara sunt de nadejde, persoane pe care stie ca se poate baza oricand.

In dragoste, este posesiva si geloasa. Nu pune mare accent pe latura sexuala, decat la inceputul relatiei, ajungand sa o neglijeze pe parcurs. Cele care primeaza sunt sentimentele, asa ca nu accepta jumatati de masura si are pretentia de a primi mai mult decat ofera. Ii este greu sa isi marturisesca sentimentele, ceea ce ii pune pe fuga pe unii parteneri care ajung sa o considere rece si lipsita de interes.

Trandafirul: 9, 18, 27
Trasatura definitorie: pasiunea
Compatibilitati: Papucul-doamnei, Macul

Nativa din trandafir este o fire pasionala, impulsiva si agresiva. Este energica si iubeste viata, incercand sa guste cat mai mult din bucuriile vietii. Ii cucereste usor pe cei din jurul sau prin pofta sa de viata. Daca intampina dificultati, nu da inapoi, deorece este o fire curajoasa careia ii plac provocarile. Cand vine vorba de prieteni sau de familie, este capabila sa ii apere pe acestia de orice necaz, transformandu-se intr-o fiara.

In dragoste, risca sa ramana singura, deoarce nu poate fi fidela unei singure persoane. Datorita pasiunii cu care se daruieste, are tendinta de a-si supune partenerii, facandu-i dependenti de ea. Ii place sa faca dragoste, se daruieste fara retineri si are pretentia sa i se raspunda cu aceeasi moneda.



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Mai 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.