Setari Cookie-uri

Horoscop floral

Toate stim ce animal din zodiacul chinezesc suntem sau carui arbore ii corespunde perioada in care ne-am nascut. Zodiacul floral ne prezinta o noua varianta de horoscop, deoarece nu este necesar anul sau luna, ci doar ziua in care v-ati nascut.

Adora libertatea si nu concepe ca cineva sa o priveze de acest drept.

In dragoste, ii place sa flirteze, iar jocurile sexuale fac parte din arsenalul sau. Nu se implica emotioanal decat rar, iar pentru a-i starni interesul, partenerul trebuie sa fie capabil sa poarte discutii dinamice, interesante. In caz contrar, irisul porneste intr-o alta directie, fara cele mai mici regrete.

horoscop floral Macul: 6, 15, 24
Trasatura definitorie: Senzualitatea
Compatibilitati: Trandafirul, Papucul doamnei

Nativul din mac este o fire sensibila, romantica, care traieste in lumea sa, complet rupt de realitate. Este sensibil, rafinat, un bun psiholog, iar uneori intuieste ce gandesc sau ce simt cei din jurul sau. Este un bun confident si incearca sa ajute pe toata lumea. Are o inclinatie spre excese, in special alcool si droguri. Pentru a nu sfarsi tragic, in viata sa trebuie sa existe un echilibru intre dragoste, cariera, odihna si recreere.

In dragoste, cauta idealul, iar aspectul fizic este foarte important. Este o fire romantica si viseaza sa traiasca o iubire ca in basme. Deoarece ii este greu sa suporte singuratatea, spre maturitate, pretentiile sale vor scadea.

Orhideea: 7, 16, 25
Trasatura definitorie: Intransigenta sentimental
Compatibilitati: Floarea-soarelui, Papucul-doamnei

Nativul din orhidee este caracterizat de o frumusete si o blandete aparte, ceea ce o face sa iasa usor in evidenta. Fire romantic, ii place sa calatoreasca, acesta fiind o modalitate excelenta de a vedea locuri inedite si de a cunoaste oameni noi.

Are simtul datoriei foarte dezvoltat, iar din aceasta cauza risca sa aiba parte de multe frustari si suparari. Nu ii plac conflictele pentru ca o macina nervos. Orhideea este usor naiva si are mare incredere in oameni. Daca increderea ii este inselata, nu se razbuna, ci prefera sa se inchida in sine. Este o fire saritoare si vrea sa ajute pe oricine ii cere ajutorul.

In dragoste, este foarte pretentiosa. Nu isi alege partenerul dupa aspectul fizic, ci pe baza atmosferei care se creaza intre cei doi. Daca considera ca si-a gasit partenerul ideal, renunta la atitudinea glaciara si se transforma intr-o persoana blanda si iubitoare.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Mai 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.