Setari Cookie-uri

Bagaj de vacanta

Ai inceput deja numaratoarea inversa a zilelor care ti-au mai ramas pana la vacanta? Si noi la fel. Deja ne vedem pe o plaja insorita, tolanite pe un sezlong, cu iubitul langa noi si cu telefonul dat pe silent.

vacanta Ai inceput deja numaratoarea inversa a zilelor care ti-au mai ramas pana la vacanta? Si noi la fel. Deja ne vedem pe o plaja insorita, tolanite pe un sezlong, cu iubitul langa noi si cu telefonul dat pe silent.
Insa pana la indeplinirea acestui vis, mai avem de parcurs cativa pasi care ne vor face vacanta perfecta si, cel mai important, lipsita de surprinze neplacute.

Bagajul reprezinta pentru unele persoane o sursa permanenta de stres intrucat se stie ca femeile au tendinta de a exagera cand se pregatesc sa plece din oras chiar si pentru 2 zile. Daca va numarati printre acele femei care isi iau in vacanta intregul sifonier, pentru ca, deh, vorba aceea: “ nu se stie niciodata”, Kudika va ajuta sa scapati de acest prost obicei. Daca veti urma cu sfintenie cateva sfaturi simple, nu veti mai fi niciodata ingrijorate de pregatirea bagajului pentru vacanta.

Primul pas este intocmirea unei liste cu cel mult 2 saptamani de a pleca in concediu pe care veti trece tot ce considerati ca va este indispensabil: pantaloni, sandale, costume de baie, rochii, prosoape, lac de unghii, placa de intins, feon. Deja aveti impresia ca nu vi se mai inchide bagajul? Tot ce este posibil, de aceea acum vom incepe sa taiem de pe lista ce este in plus.

papuci Sa incepem cu incaltamintea: limiteaza-te la 3-4 perechi: 1 pereche de slapi pentru plaja, 1 pereche de sandale plate/gladiator pentru zi, ( intr-o nuanta care se asorteaza cu orice) si 1-2 perechi de sandale pentru seara, in cazul in care ti-ai propus sa ai o viata de noapte foarte activa.

Foto: papuci aurii Accesorize, 100 ron

Pantaloni: daca si tu traiesti cu impresia ca niciodata nu ai destui pantaloni, in aceasta vacanta uita de acest amanunt si ia-ti cu tine in bagaj doar 3 perechi: 1 pereche de blugi scurti/3 sferturi, un sort alb si inca o pereche in nuante neon: roz, verde, galben sau rosii.

Fuste: aici aplicam aceeasi regula ca si mai sus, 3 piese sunt de ajuns: 2 fuste mini sau midi, in functie de felul in care arati si o fusta lunga, inflorata sau uni.

Topuri: din aceasta categorie nu trebuie sa iti lipseasca maieul alb, barbatesc care poate fi purtat in orice moment al zilei: la plaja, la pranz sau seara in club daca este accesorizat potrivit, cu lanturi sau margele pretioase. Mai adauga in bagaj inca vreo 4 maieuri in culori vesele si texturi diferite, 2 tricouri si 1 sau 2 topuri babydoll pentru seara.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Iulie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.