Setari Cookie-uri

Bagaj de vacanta

Ai inceput deja numaratoarea inversa a zilelor care ti-au mai ramas pana la vacanta? Si noi la fel. Deja ne vedem pe o plaja insorita, tolanite pe un sezlong, cu iubitul langa noi si cu telefonul dat pe silent.

rochie Am ajuns la categoria mea preferata: rochiile. Nu imi imaginez niciun bagaj fara cel putin 2 rochii, dar pentru ca am facut economie la pantaloni si topuri, puteti lua cu voi cel putin 5 rochii: 1 pentru plaja, 2 de zi si 3 rochii pentru seara. Desi rochia neagra nu se demodeaza niciodata, in concediile de vara o puteti lasa linistite acasa. Cea mai buna alternativa pentru LBD este rochia alba care va arata senzational pe pielea aramie.

Foto: rochie Ziggo, 300 ron

Pentru plaja este necesar sa aveti cu voi: 2- 3 costume de baie pe care le puteti combina intre ele, un pareo inflorat sau intr-o culoare uni ( il puteti purta ca fusta sau rochie), o palarie de paie cu boruri largi si o geanta de plaja supradimensionata in care sa va incapa toate cele necesare: lotiunile de plaja, telefoane, reviste, portofel, prosop de plaja, etc.

Accesoriile sunt foarte importante, dar v-as recomanda sa lasati acasa bijuteriile pretioase deoarece riscati sa ramaneti fara ele. In schimb, luati-va in bagaj cat mai multe lanturi lungi, aurii sau argintii, bratari metalice, colorate din plastic sau din lemn si cercei mari, rotunzi sau ovali.

Pentru final, am lasat hainele groase care nu trebuie sa lipseasca din niciun bagaj. Pentru ca nu vrem sa incarcam bagajul cu lucruri inutile, limitati-va la o pereche de blugi si la un cardigan.

Daca totusi va este greu sa respectati aceste cateva reguli si considerate ca veti avea nevoie de mai multe haine, incercati sa le alegeti pe cele in cromatice asemanatoare, pentru ca sunt mai usor de combinat.

Vacanta placuta!

Un articol de Roxana Pitic




Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Iulie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.