Setari Cookie-uri

Limbajul trupului: Invata sa nu iti mai lasi corpul sa te tradeze

In urma cu ceva timp, am iesit cu un tip care preda cursuri despre limbajul trupului. Perioada pe care am petrecut-o alaturi de el, relative scurta, a fost destul de stresanta pentru mine pentru ca el nu avea altceva mai bun de facut decat sa ma analizeze, sa disece si sa intoarca pe toate partile tot ce zic sau fac.

In urma cu ceva timp, am iesit cu un tip care preda cursuri despre limbajul trupului. Perioada pe care am petrecut-o alaturi de el, relative scurta, a fost destul de stresanta pentru mine pentru ca el nu avea altceva mai bun de facut decat sa ma analizeze, sa disece si sa intoarca pe toate partile tot ce zic sau fac. In zadar ii spuneam sa inceteze, nu se putea abtine. Ma simteam ca un cobai, care la fiecare intalnire mergea, de fapt, la examinare. La un moment dat, am cedat si am decis ca imi este mai bine fara el.

Am inceput sa ies cu alti baieti, dar aveam mereu impresia ca si ei ma analizeaza, incercand sa desluseasca ce vrea sa spuna limbajul trupului meu. Posibil sa fi fost doar parerea mea de femeie ramasa cu sechele, dar asa am invatat sa imi controlez gesturile, pentru a nu mai oferi nimanui ocazia de a fi un experiment.

limbajul trupului Cand mergi la o intalnire cu o persoana de sex opus si ai emotii, mainile te pot da de gol. Fie ca iti tremura sau transpira, nu este grav atata timp cat reusesti sa ascunzi acest lucru fata de partenerul tau. Ridica-le si pune-le pe masa! Odihneste-ti antebratul pe masa, dar tine bratele desfacute (nu ridicol de departate) si intinse in fata ta. Micile gesturi nervoase ale mainilor denota insecuritate, nervozitate, directia bratelor si a palmelor este foarte importanta (daca sunt deschise spre partener, acesta va avea impresia unui om direct si deschis, daca sunt inchise sau indreptate spre sine, persoana va da impresia ca ascunde ceva, ca este nesincera).

Contactul vizual este foarte important: trebuie sa iti privesti partenerul in ochi, direct, fara ocolisuri. Priveste-l mereu in ochi, nu-l lasa sa-ti scape, incearca sa fii la acelasi nivel cu ochii lui. Daca fixezi un punct de pe peretele din spatele lui si ii eviti privirea cand ii povestesti ceva va crede ca il minti sau ca nu esti sincera 100%. De asemenea, daca tu nu te uiti la el cand iti vorbeste vei lasa impresia ca nu esti interesata de el si ca te plictisesti.

Daca ai prostul obicei de a te inrosi cand ti se face un compliment sau cand esti emotionata, am o veste proasta. Nu exista remediu pentru tine. Femeile care se inrosesc sunt foarte simpatice, iar barbatii se simt foarte bine cand fac o femeie sa se imbujoreze.

Un zambet sincer, din toata inima face uneori mai mult decat 1000 de cuvinte. Iti va relaxa toata fata si va schimba pozitia ochilor. Cel fortat, de complezenta, va ridica doar colturile gurii.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 August 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.