Setari Cookie-uri

Limbajul trupului: Invata sa nu iti mai lasi corpul sa te tradeze

In urma cu ceva timp, am iesit cu un tip care preda cursuri despre limbajul trupului. Perioada pe care am petrecut-o alaturi de el, relative scurta, a fost destul de stresanta pentru mine pentru ca el nu avea altceva mai bun de facut decat sa ma analizeze, sa disece si sa intoarca pe toate partile tot ce zic sau fac.

Daca vrei sa minti, evita sa iti atingi nasul sau fata, nu de alta, dar arata lipsa de siguranta si nervozitate. Te-ai intrebat vreodata de ce iti vine sa te scarpini pe nas cand minti? E simplu: cand minti, sangele urca putin la cap si tropaie prin tesuturile nasale, dand senzatia de mancarime.

Totusi ai grija sa nu cazi in cealalta extrema, cand fata ta nu transmite nimic, este rigida, aproape incremenita, iar ochii nu clipesc. Va fi sigur ca ceva nu este in regula cu tine.

limbajul trupului Ai avut o zi proasta sau pur si simplu te-ai trezit cu fata la cearceaf? Iubitul tau nu are puterea de a te calma si reuseste doar sa te nerveze si mai tare. Cu siguranta vei adopta o pozitie defensiva atat verbal cat si prin limbajul trupului si drept urmare, iti vei incrucisa picioarele sau mainile pe piept. Nu nega ca nu ai nimic pentru ca pozitia trupului transmite exact contrariul. Mainile tinute in sold transmit tot agresiune si ofensivitate.

Picioarele transmit si ele la randul lor semnale despre felul in care te simti la o intalnire. Daca ai membrele inferioare si partea de sus a corpului indreptate spre el inseamna cate intereseaza persoana lui si te simti atrasa de el. In schimb daca le tii departate de el sau indreptate spre inainte, este posibil sa nu fii interesata si sa iti doresti sa fii in alta parte.

Femeile se joaca adesea cu propriul par iar acesta este, si el, un semn de nervozitate. Daca te surprinzi rasucind de zor o suvita de par, este clar ca barbatul din fata ta are un efect asupra ta. Este foarte atragator, destept, spiritual sau ai inceput deja sa-ti imaginezi cum ar fi o noapte fierbinte in bratele lui?

Rasucirea unei suvite de par poate fi, insa, si un simplu gest jucaus. Femeile cu parul lung obisnuiesc sa se joace cu propriul par. In inconstient, ele stiu ca barbatii gasesc parul femeilor ca fiind sexy, iar joaca cu o suvita nu va face decat sa le atraga atentia asupra lor. Trebuie sa fiti atente, insa, intrucat pe unii babati acest gest ii poate enerva peste masura.

Alte semnale care te dau de gol sunt:
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 August 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.