Setari Cookie-uri

Distractie (la) mare, buget mic

Hotelurile si pensiunile sunt so last year! Vara asta este in voga mersul la mare cu cortul. E drept, pentru dependentii de lux, sau macar de saltele ortopedice, concediul cu cortul nu este cea mai buna recomandare. Insa daca esti tanar, pus pe distractie, dornic de aventura si de senzatii pietroase si nu in ultimul rand, stai prost cu bugetul de vacanta, campingul este o experienta must-have!

Hotelurile si pensiunile sunt… so last year! Vara asta este in voga mersul la mare cu… cortul. E drept, pentru dependentii de lux, sau macar de saltele ortopedice, concediul cu cortul nu este cea mai buna recomandare. Insa daca esti tanar, pus pe distractie, dornic de aventura si de senzatii… pietroase si nu in ultimul rand, stai prost cu bugetul de vacanta, campingul este o experienta must-have!

Fitze fara bani

mare Mamaia este, sau macar se vrea, un soi de Ibiza mioritica: distractie in voie, preturi piperate, fitze peste fitze, cluburi luxoase. Nu-i putem lua insa ceea ce-i de drept al Cezarului: cel mai fin nisip si cea mai calda apa de pe litoralul romanesc. Asa ca, intr-un final, merita sa mergi in Mamaia…

O alternativa la preturile piperate ale hotelurilor este campingul G.P.M. din Mamaia. Este pazit, este amenajat, este situat la 50 m de plaja si pune la dispozitie o multime de facilitati. Puteti alege sa innoptati aici in cort, sau in una din casutele amenajate cu un confort de 2 stele.

Preturi in sezon (01.07-21.08): Persoana / zi /cort – 16 lei

Contact: Constanta, Incinta Port, Dana 34 (cand pleci spre nord din Mamaia, aproximativ 500 m dupa bariere), Tel/fax: +40-241-588 830, +40-241-585 730, Email: gpm@gpm.ro

Mai multe informatii aici

Batranesc: Eforie, Neptun, Jupiter, Venus

In aceste statiuni oferta este foarte bogata:

- Eforie nord (Camping Sincai, Camping Meduza, Camping Casute EM Cavnic)
- Eforie Sud (Camping Cosmos, Camping Clubul de Tineret al Marii Negre – ANSIT, Camping Tabara Internationala Eforie Sud)
- Neptun (Camping Zodiac)
- Jupiter (Camping Complex Angelli)
- Venus (Camping Casute Brates 1, Camping Popas Venus)

Camping Meduza, Eforie Nord

Situat in Eforie Nord, campingul se gaseste pe str. Sportului.

Tarife: 10 lei/persoana; 3 lei/masina si inca 4 lei/utilitati (dus, toaleta, etc)
Telefon: +40(241)742385

Camping Zodiac, Neptun

Situat cam la 100 m de statiunea Neptun si cam 500 m de mare, campingul Zodiac este localizat intr-o zona de padure.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Ianuarie 2006
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.