Setari Cookie-uri

Distractie (la) mare, buget mic

Hotelurile si pensiunile sunt so last year! Vara asta este in voga mersul la mare cu cortul. E drept, pentru dependentii de lux, sau macar de saltele ortopedice, concediul cu cortul nu este cea mai buna recomandare. Insa daca esti tanar, pus pe distractie, dornic de aventura si de senzatii pietroase si nu in ultimul rand, stai prost cu bugetul de vacanta, campingul este o experienta must-have!

Preturi: 18 lei/persoana/zi si 7 lei/masina/zi
Contact: Tel./fax 0241 731404, 0743.334.194

Detalii aici

Tineresc

In Costinesti, oferta de campinguri este de necuprins: Camping 1 Costinesti, Camping 2 Costinesti, Camping Craus, Camping Casute de Lemn, Camping Casute de Lemn Babylon, Camping Casute Lorin, Camping Pescarus 1, Camping Casute Radio Vacanta, Camping Casute Sport, Camping Casute Vox, Camping Sat de Vacanta Coasta de Azur, Camping Sat de Vacanta Costinesti samd

Din pacate, n-am auzit prea multe lucruri bune despre niciun camping din Costinesti (desigur, daca cineva a avut o experienta placuta, o invitam sa ne povesteasca). Insa majoritatea celor cu care am vorbit ne-au asigurat ca este cel mai bine sa instalezi cortul in curtea unui localnic si sa ii platesti acestuia o suma modica.

Plajele extreme – Vama Veche si 2 mai

mare La nudistiiiiii! Sa va spun drept, pentru acest paragraf m-am apucat de scris articolul. Ce inseamna cort fara Vama Veche? Sau invers? In Vama, poti sa-ti instalezi cortul cam oriunde. Nu stiu daca nu te va trage de urechi vreun jandarm, dar am vazut suficiente corturi in Vama cat sa cred ca nu e nicio problema daca te asezi fix in motul plajei. In urma cu cativa ani presa era plina de articole in care se anunta ca in Vama Veche nu poti sa iti mai instalezi cortul. E drept, regulamentul nu iti permite, insa plaja din Vama Veche si din 2 mai e plina ochi de corturi!

Doar tu si marea

Daca vrei cu adevarat sa devii una cu natura, alegerea ideala este plaja de la Corbu. Nu ai apa, nu ai lumina (poate de la anul vor ajunge si acolo, desi noi speram la intarzierea procesului de modernizare)… esti doar tu si marea.

Locatie: La Nord de Grindul Lupilor, la Sud-Est de Cetatea Histria- Grindul Saele, la Sud de Grindul Chituc si la Vest de comunele Istria, Nuntasi, Corbu.

Mai multe detalii aici

Vacanta placuta si drum bun!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Ianuarie 2006
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.