Setari Cookie-uri

Numarul iubirii voastre: compatibilitate in numerologie

Se spune ca fiecare om are steaua sa. Chiar daca putem fi sceptici in fata acestei afirmatii, nu rare sunt clipele in care ne cautam pe cer propriul astru in momente de fericire, vis, tristete sau cumpana.

Totodata, rare sunt cazurile in care un om nu simte o anume afinitate spre o cifra. Poate ca aceasta cifra nu are aparent nicio legatura cu el, insa de multe ori un „mecanism supranatural” fixeaza unele lucruri astfel incat sa rezulte o profunda armonie materializata in orice forma.

Cu totii am auzit de numerologie, acea stiinta oculta care ne pune intreaga existenta in imperiul cifrelor. Creeaza o anume oranduire intre litere si cifre si astfel ne permite sa analizam dintr-o altfel de perspectiva ABSOLUT orice aspect al vietii noastre (de la nume, pana la date importante).

In numerologie, fiecarei cifre ii corespund unele litere astfel:



Numarul de exprimare este dat de suma cifrelor corespunzatoare numelui, astfel :

Ex :

Ana Popescu va fi : 1+5+1+7+6+7+5+1+3+3 = 39
Se aduna apoi cifrele rezultatului : 3+9 = 12 ; 1+2 = 3
Asadar, numarul de exprimare va fi 3.
Se va folosi numele intreg, cel cu care persoana a fost botezata la nastere (nu cel dobandit prin casatorie sau schimbarea de nume).
Totodata, nu se va folosi diminutivul ( ex : Lili in loc de Liliana) sau o eventuala porecla ( Pusa in loc de Elena).

Potrivit specialistei in numerologie, Maria Duval in cartea sa « ABC-ul numerologiei. Viitorul dumneavoastra cu ajutorul cifrelor » numarul de exprimare denota urmatorul tip de personalitate :

1 – ambitie, vointa si autoritate, incredere in sine insa manifesta o tendinta de egoism si dominare.
2 – echilibrat, senisibil, diplomat, cu multa imaginatie, insa poate fi pasiv, lenes sau supus
3 – creativ, socabil, generos, sincer insa tinde a fi manios, orgolios si imprastiat
4 – rabdator, stabil, perseverent cu spirit de organizare si precizie, insa poate avea si o tendinta spre rutina, lentoare sau chiar zgarcenie

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.