Setari Cookie-uri

Saruturi gay celebre in filme

Cand alegi meseria de actor, te jertfesti pe altarul artei si niciun gest socant nu ti se mai pare sacrificiu. Nu multe sunt cazurile in care vedetele au trecut prin transformari fizice radicale, ce cuprindeau variatii mari de greutate, schimbarea culorii parului sau mai rau, a lungimi si multe altele.


Satira societatii americane aparent perfecta dar care ascunde multe aspecte putedre, „American Beauty” din 1999 a colectat nu mai putin de 5 premii Oscar. In mod ironic, este prezentat modelul homosexualului-homofob in persoana colonelului Frank Fitts (Chris Cooper) care ajunge sa-l sarute pe vecinul sau, Lester Burnham (Kevin Spacey).




Si Leonardo di Caprio a fost pus in fata situatiei de a saruta un barbat in filmul „Eclipsa totala” din 1995. Partenerul sau de atunci era David Twelis.




Inca un frumusel ce a avut parte de un sarut gay intr-un film este Keanu Reeves, in „Wolfboy” din 1984. Poze aici.

Rolurile biografice ne-au surprins pe toti cu cateva saruturi gay incredibile. Cine s-ar fi asteptat sa le vada pe June (Uma Thurman), sotia lui Henry Miller si scriitoarea Anais Nin (Maria de Medeiros) intr-un sarut fierbinte si hipnotizant dintr-un film ce reda aerul boem al Parisului anilor 30, „Henry si June”
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Septembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.