Setari Cookie-uri

Saruturi gay celebre in filme

Cand alegi meseria de actor, te jertfesti pe altarul artei si niciun gest socant nu ti se mai pare sacrificiu. Nu multe sunt cazurile in care vedetele au trecut prin transformari fizice radicale, ce cuprindeau variatii mari de greutate, schimbarea culorii parului sau mai rau, a lungimi si multe altele.



Unul dintre cele mai celebre roluri ale Angelinei Jolie, pentru care a castigat si Globul de aur, este cel al Giei Carangi. Povestea vietii topmodelului care a murit de S.I.D.A in urma consumului de droguri, i-au adus Angelinei, pe langa aprecieri si cateva scene de lesbianism.



Atat protoganista cat si producatoare. Acestea un fost rolurile Salmei Hayek cand vine vorba de ecranizarea vietii pictoritei Frida Kahlo , cunoscuta atat pentru operele sale geniale, pentru casatoria pasionala cu Diego Rivera, pentru gravele probleme de sanatate, dar si pentru stilul sau de viata mai mult decat boem.



Unul dintre cele mai frumoase saruturi (de orice natura) in filme este considerat cel din filmul de Oscar „Brokeback Mountain” si ii are ca protagonisti pe regretatul actor Heath Ledger si pe Jake Gyllenhaal.
Acestea au fost doar cateva saturi gay „de amorul artei”. Cat de greu a fost pentru vedetele hollywoodiene sa intre in pielea cuiva cu o orientare sexuala diferita de a lor, doar ei stiu, insa judecand dupa critici, in cele mai multe cazuri a meritat.



Printre celebritatile intr-adevar gay se numara: Elton John, George Michael, Darren Hayes, Rosie O’Donnel, Boy George, RuPaul, Lindsay Lohan, Portia de Rossi si Ellen De Generes, Jodie Foster, Richard Chamberlain, Rupert Everett si multi altii.

Un articol de Diana Serpoianu



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Septembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.