Setari Cookie-uri

Saruturi gay celebre in filme

Cand alegi meseria de actor, te jertfesti pe altarul artei si niciun gest socant nu ti se mai pare sacrificiu. Nu multe sunt cazurile in care vedetele au trecut prin transformari fizice radicale, ce cuprindeau variatii mari de greutate, schimbarea culorii parului sau mai rau, a lungimi si multe altele.Unul dintre cele mai celebre roluri ale Angelinei Jolie, pentru care a castigat si Globul de aur, este cel al Giei Carangi. Povestea vietii topmodelului care a murit de S.I.D.A in urma consumului de droguri, i-au adus Angelinei, pe langa aprecieri si cateva scene de lesbianism.Atat protoganista cat si producatoare. Acestea un fost rolurile Salmei Hayek cand vine vorba de ecranizarea vietii pictoritei Frida Kahlo , cunoscuta atat pentru operele sale geniale, pentru casatoria pasionala cu Diego Rivera, pentru gravele probleme de sanatate, dar si pentru stilul sau de viata mai mult decat boem.Unul dintre cele mai frumoase saruturi (de orice natura) in filme este considerat cel din filmul de Oscar „Brokeback Mountain” si ii are ca protagonisti pe regretatul actor Heath Ledger si pe Jake Gyllenhaal.
Acestea au fost doar cateva saturi gay „de amorul artei”. Cat de greu a fost pentru vedetele hollywoodiene sa intre in pielea cuiva cu o orientare sexuala diferita de a lor, doar ei stiu, insa judecand dupa critici, in cele mai multe cazuri a meritat.Printre celebritatile intr-adevar gay se numara: Elton John, George Michael, Darren Hayes, Rosie O’Donnel, Boy George, RuPaul, Lindsay Lohan, Portia de Rossi si Ellen De Generes, Jodie Foster, Richard Chamberlain, Rupert Everett si multi altii.

Un articol de Diana SerpoianuCitește și:

Kudika
9 Septembrie 2008
Echipa Kudika
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Testul lui Saturn: Care este dharma ta?

Dharma arata scopul in viata al fiecaruia dintre noi, menirea si modalitatea prin care putem atinge desavarsirea spirituala. Completeaza testul si afla care este cadoul tau de la Saturn!

...
Carmen Ioana Olteanu

 Testul Oracolului Sabian: Care este destinul tau?

Oracolul simbolurilor sabiene foloseste o serie de instrumente astrologice pentru a dezvalui viitorul! Completeaza testul si descopera care este destinul tau!

Kudika
5 destinatii exotice pe care sa nu le ratezi in 2017

Daca litoralul romanesc a devenit, mai degraba, destinatie de city break, insulele exotice au castigat teren si sunt pe primele locuri in preferintele romanilor pentru vacante. Consultantul Kudika

 Quiz: Care este meseria ta intr-un Univers paralel?

Vrei sa iti dai demisia cu stil? Iti cauti adevarata vocatie? Completeaza testul de personalitate si descopera ce meserie ai avea intr-un Univers paralel!

Carmen Ioana Olteanu