Setari Cookie-uri

Adevarul despre magia alba

Se spune ca magia alba este o modalitate de a manipula energiile ce ne inconjoara, cu scopul de a indeplini anumite dorinte sau de a rezolva problemele pe care fiecare dintre noi le are, la un moment dat. De cate ori nu ai ajuns intr-o situatie disperata, in care te gandeai ca singura solutie ar fi ajutorul unei vrajitoare initiate in tainele farmecelor si potiunilor miraculoase?

Adevarul este ca magia autentica, intalnita extrem de rar in cercurile neinitiatilor, inseamna o practica de foarte lunga durata, precum si ucenicia facuta la un maestru experimentat. Scopul in care se realizeaza un ritual magic poate fi bun sau rau, magia fiind astfel denumita alba sau neagra, in functie de energiile pe care le acceseaza.

Practicile Voodoo, de exemplu, sunt cunoscute ca fiind negative, in schimb, samanismul poate fi utilizat atat pentru a vindeca o persoana, cat si pentru a face rau cuiva. Cei ce ajung sa stapaneasca aceste ritualuri oculte devin initiati, cunoscatori ai unei doctrine secrete, ce nu va fi dezvaluita niciodata publicului larg, din cauza fortei puternice pe care o genereaza . Magia alba autentica aplica aceasta doctrina pentru a realiza lucruri bune, ce nu ar trebui sa faca rau nimanui, insa exista intotdeauna si reversul medaliei.

Chiar daca intentia este una buna – sa spunem ca apelezi la o vrajitoare pentru ca iti doresti sa cuceresti un anumit barbat, dar tu nu stii ca el are deja o familie -, rezultatele unei astfel de practici pot fi dezastruoase, intrucat se incearca fortarea destinului sau, in fine, a cursului natural al vietii. Poate ca, reusind sa cuceresti un barbat altfel de neatins, se destrama o familie sau ajungi sa pierzi din vedere oportunitati mai bune, ce te vor face mult mai fericita, in viitor.

Daca ti se spune ca ai “cununiile legate” sau ti se ofera pe tava alte motive nerealiste pentru care nu ti-ai gasit inca jumatatea sau daca vreo vrajitoare te amageste ca iti vei gasi job-ul ideal datorita “harului” ei, gandeste-te de doua ori inainte sa apelezi la ajutorul fortelor oculte si nu uita sa privesti intotdeauna partea plina a paharului: cu cat vei munci mai mult pentru a obtine ceva pe cont propriu, cu atat mai minunata va fi satisfactia realizarii acelui vis!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Octombrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.