Setari Cookie-uri

17 pasi ca sa... feel sexy!

Cred ca ti-ai dat seama deja ca super sexy nu inseamna 90-60-90, silicoane si bucle blonde! Asta este o prejudecata a anumitor femei, influentate de imaginea vedetelor din reviste sau de la televizor dar, hei, exista o multime de programele si softulete care pot face si o persoana de 150 de kg sa arate ca una de 52, asa ca in niciun caz nu trebuie sa te demoralizezi prin comparatii cu o imagine idealizata si artificiala. Tu esti o femeie reala, cu multe calitati, dar si cateva defecte asta nu e un capat de lume, toata lumea le are! si esti complet diferita de o figura creata cu Photoshop si tiparita pe hartie lucioasa!

13. Danseaza! Pune-ti muschii in miscare pe ritmuri de salsa sau tango. Nu te gandi ca arati caraghios, ideea e sa castigi un tonus minunat, datorat sangelui care circula mai repede si iti iriga fiecare particica a corpului.

14. Poarta haine care te fac sa te simti confortabil in pielea ta. Daca nu te simti bine intr-o fustita scurta si stramta, mai bine poarta jeans si o bluza simpla, pentru ca vei arata de mii de ori mai sexy purtand ceva confortabil si placut la atingere – din materiale naturale si gandite parca special pentru pielea ta.

15. Controleaza-ti limbajul corpului – nu vrei sa transmiti mesaje de timiditate sau lipsa de incredere in sine, nu-i asa? Atunci renunta la gesturi care exprima aceste lucruri, precum mainile cu care nu stii ce sa faci, capul lasat in jos sau, si mai rau, unghiile roase.

16. Parfumul este un ingredient esential al fiecarei zile, asa ca nu uita de el atunci cand iesi din casa… gandeste-te ca el reprezinta amprenta ta olfactiva! Foloseste o aroma care iti place foarte tare, care te inspira si te face sa te simti speciala.

17. Mimeaza! Bineinteles ca nu ma refer la orgasm – pe acela chiar trebuie sa-l simti, cu sau fara “contributia” unui barbat ;) - ci la starea ta de bine. Poarta-te ca si cum ai avea cea mai frumoasa zi din viata ta, ca si cum te-ai simti fantastic, zambind mereu. Chiar si starea de bine indusa in mod artificial ajuta la secretia hormonului fericirii, endorfina, sustine James Laird, PhD la Universitatea din Clark.

Un articol de Raluca Mateescu

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Octombrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.