Setari Cookie-uri

17 pasi ca sa... feel sexy!

Cred ca ti-ai dat seama deja ca super sexy nu inseamna 90-60-90, silicoane si bucle blonde! Asta este o prejudecata a anumitor femei, influentate de imaginea vedetelor din reviste sau de la televizor dar, hei, exista o multime de programele si softulete care pot face si o persoana de 150 de kg sa arate ca una de 52, asa ca in niciun caz nu trebuie sa te demoralizezi prin comparatii cu o imagine idealizata si artificiala. Tu esti o femeie reala, cu multe calitati, dar si cateva defecte asta nu e un capat de lume, toata lumea le are! si esti complet diferita de o figura creata cu Photoshop si tiparita pe hartie lucioasa!

5. Trezeste-te dimineata cu un gand pozitiv despre corpul tau. Spune-ti: “Hmm, ce dragut arata fundul meu azi” sau “Daca ar fi langa mine tipul pe care am pus ochii, cred ca nu s-ar putea abtine sa nu iasa cu scantei”.

6. Amuza-te! Nu trebuie sa fii mereu serioasa, ci invata sa te destinzi. Citeste bancuri sau uita-te 5 minute la o telenovela si vei gasi cu siguranta un motiv sa zambesti!

7. Flirteaza. Vezi un tip simpatic in metrou, in drum spre facultate sau job? Flutura-ti un pic genele si zambeste-i, chiar daca nu vrei cu adevarat sa-l agati. Simplul contact al privirilor te va face sa te simti mai increzatoare in tine insati.

8. Concentreaza-te pe calitatile tale! Ok, nu porti 75 F la sutien si nici n-ai picioare de 1,20 m, dar care-i problema? Ai cu siguranta calitati demne de apreciat. Barbatii cauta o femeie reala, amuzanta, senzuala, imperfecta, cu alte cuvinte… adorabila!

9. Nu critica alte femei pentru cum arata. Daca te obisnuiesti sa vezi si cele mai mici defecte, cea mai mica urma de machiaj intins sau un cos minuscul, in momentele tale de singuratate, vei face acelasi lucru si cu tine – te vei analiza cu un ochi critic si aspru, la fel cum ai facut si cu celelalte femei.

10. Accepta complimentele! Daca cineva investeste 10 secunde din viata sa pentru a-ti face un compliment, de ce l-ai privi cu suspiciune? Cand ti se face un compliment, raspunde simplu cu “multumesc” si nu te mai intreba daca persoana respectiva chiar crede asta sau nu.

11. Masajul iti activeaza toate simturile, mai ales daca este realizat bine – muzica in surdina, creme cu texturi catifelate, mirosuri imbietoare, atingeri ferme si in acelasi timp delicate, o stare de bine totala. Du-te la masaj regulat sau roaga-ti iubitul sa te rasfete, oferindu-i in schimb ceva la fel de senzual!

12. Poarta lenjerie sexy! Chiar daca nu se vede, tu stii cu siguranta ca se afla acolo si, daca este si dintr-un material senzual, iti va da o stare de bine si incredere pana tarziu in noapte.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Octombrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.