Setari Cookie-uri

Secretul norocului: legea atractiei

Unii oameni par sa aiba noroc in tot ceea ce intreprind, in timp ce altii sunt urmariti de ghinion si nu le reuseste nimic. Dupa un lung sir de evenimente nefericite, atat pe plan personal, cat si profesional, Rhonda Byrne, autoarea faimoasei carti numite Secretul, dupa care a fost realizat si un film documentar cu acelasi nume, sustine ca a descoperit ceea ce ii deosebeste pe norocosi de ghinionisti: modul in care ei aplica legea atractiei universale.

Unii oameni par sa aiba noroc in tot ceea ce intreprind, in timp ce altii sunt urmariti de ghinion si nu le reuseste nimic. Dupa un lung sir de evenimente nefericite, atat pe plan personal, cat si profesional, Rhonda Byrne, autoarea faimoasei carti numite “Secretul”, dupa care a fost realizat si un film documentar cu acelasi nume, sustine ca a descoperit ceea ce ii deosebeste pe norocosi de ghinionisti: modul in care ei aplica legea atractiei universale.

Legea atractiei este un concept vechi de 100 de ani, dar a fost aratat oamenilor din lumea intreaga de curand, castigand milioane de adepti. Regula de baza a atractiei universale este: atragi ceea ce gandesti. Oarecum similara cu ideea la fel de populara de gandire pozitiva, legea atractiei implica ceva mai mult efort, deoarece persoanele care cred in aceasta spun ca nu este suficient sa iti doresti ceva, ci trebuie sa permiti acelui lucru sa se intample, asta fiind, dupa ei, partea cea mai grea a indeplinirii dorintelor si a atragerii norocului in vietile noastre.

Iata care sunt principiile legii atractiei universale, pe care le poti aplica pentru a atrage norocul in toate domeniile vietii tale, asa cum fac milioane de adepti ai Secretului:

Considera ca esti un magnet, atragand inspre tine toate lucrurile, in conformitate cu vibratiile subtile pe care le emiti prin gandurile si emotiile tale. Intamplarile si experientele pe care le traiesti sunt rezultatul gandurilor tale. Daca nu ai incredere in tine insati si in capacitatea ta de a atrage prin tine insati bogatia, iubirea si sanatatea, blochezi energiile pozitive din viata ta, pentru ca te simti tensionata si nerabdarea ta actioneaza ca o bariera. Se spune ca oamenii norocosi sunt mai detasati de scopul lor final, lasand legile universului sa ii ajute. Oamenii norocosi se simt norocosi si au incredere in ei insisi, fara sa se lase coplesiti de problemele pe care orice fiinta umana le are in fiecare moment al vietii sale.

Vizualizeaza ceea ce iti doresti
, astfel incat sa ai foarte clar in minte dorinta ta. Daca ai nevoie de mai multi bani, nu te gandi mereu la faptul ca nu ai bani in acest moment, ci, din contra, imagineaza-ti cum cheltuiesti bani pentru a-ti cumpara toate lucrurile la care visezi. Evita sa te plangi sau sa spui ca esti saraca si ca nu-ti poti permite foarte multe lucruri.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Noiembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.