Setari Cookie-uri

Secretul norocului: legea atractiei

Unii oameni par sa aiba noroc in tot ceea ce intreprind, in timp ce altii sunt urmariti de ghinion si nu le reuseste nimic. Dupa un lung sir de evenimente nefericite, atat pe plan personal, cat si profesional, Rhonda Byrne, autoarea faimoasei carti numite Secretul, dupa care a fost realizat si un film documentar cu acelasi nume, sustine ca a descoperit ceea ce ii deosebeste pe norocosi de ghinionisti: modul in care ei aplica legea atractiei universale.


Iubeste-te pe tine insati!
Abia dupa ce incepi sa te iubesti pe tine insati vei putea da tot ce este mai bun din tine intr-o relatie de dragoste sau in orice actiune vei intreprinde. Inceteaza sa te mai invinovatesti pentru o multime de lucruri marunte sau sa ai o imagine negativa despre tine. Priveste-te cu iubire, accepta-ti corpul si personalitatea, pentru a te deschide complet in fata surprizelor minunate pe care ti le va aduce viitorul.

Tot ceea ce te inconjoara are efect asupra vietii tale
: cartile, revistele, muzica pe care o asculti, oamenii cu care iti petreci timpul, informatiile cu care iti hranesti mintea si spiritul. Cauta sa citesti lucruri relaxante, amuzante, care sa te faca sa te deconectezi un pic, intrucat toate aceste lucruri iti influenteaza modul de a gandi, precum si sentimentele si starile de spirit, iar, dupa cum am mentionat mai sus, gandurile si sentimentele tale sunt, de fapt, mesajele tale catre univers. Atragi exact lucrurile la care te gandesti si care iti stimuleaza emotiile. Atragi oamenii care gandesc si simt ca tine. Pana la urma, intreaga ta existenta este determinata de gandurile si sentimentele tale.

Treci la actiune! Vizualizarea, gandirea si emotiile sunt extrem de importante, dar daca iti imaginezi ca doar daca stai in pat si visezi la lucruri frumoase acestea se vor si intampla, te inseli. Ideea vizualizarii este ca tu sa iei decizii luand in considerare ceea ce ai avut pana acum si ceea ce vei avea de acum inainte, actionand in consecinta, mobilizandu-te sa devii asa cum iti doresti: bogata, iubita, sanatoasa si asa mai departe. Tot ceea ce ne inconjoara este format din energie si vibratii energetice, asa ca invata sa iti canalizezi gandurile catre indeplinirea dorintelor tale, profitand din plin de aceste energii din jurul tau pentru a avea success in toate actiunile pe care le incepi.

Fii recunoscatoare
si bucura-te de ceea ce ai, chiar daca poti avea momente in care ai senzatia ca nu iti merge nimic si ca nu ai efectiv de ce sa te simti fericita sau recunoscatoare. Gandeste-te mai bine! Chiar daca te simti plinuta, iubitul te-a parasit si nu ai job, fii fericita ca esti sanatoasa, ca nu suferi de o boala incurabila, ca ai un acoperis deasupra capului. Cei mai multi dintre noi luam aceste lucruri ca fiind garantate, de baza, dar gandeste-te doar cati oameni si-au pierdut casele din cauza inundatiilor sau uraganelor, oameni ce gandeau, ca si noi, ca toate aceste lucruri sunt esentiale si ca nu pot disparea din senin. Bucura-te de ceea ce ai si lupta ca sa ai ceea ce iti doresti, avand mereu in vedere lucrurile pentru care esti recunoscatoare.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Noiembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.