Setari Cookie-uri

Sms de Craciun: colectia 2008

Ritmul Sarbatorilor este ametitor: trebuie sa faci cumparaturi, sa te gandesti care sunt cele mai potrivite cadouri pentru prietenii si familia ta, sa cauti prin magazine cadoul ideal, sa alegi cateva dintre invitatiile la petreceri pe care le primesti si multe, multe altele! Ca sa apuci sa respiri linistita macar doua minute, fara sa te streseze faptul ca nu prea mai stii ce sa scrii in urarile prin sms de Craciun anul acesta, Kudika iti sare in ajutor cu o colectie inspirata de sms-uri de Craciun. Alege ceea ce-ti place din aceste urari haioase, casual, traditionale si formale sau imagineaza-ti altele noi si pune-te pe tastat in Ajun – ai grija sa nu uiti pe nimeni!

Iti doresc sa ai parte de un Craciun asa cum ti-l doresti, inzapezit si incarcat de cadouri frumoase, alaturi de toti cei dragi! Craciun fericit!

Bucura-te de fiecare clipa a acestui Craciun, pentru ca numai o singura data in viata traiesti Craciunul 2008! Iti doresc multa fericire si sanatate! Craciun fericit!

Sms-uri traditionale de Craciun

Fie ca Ajunul Craciunului sa aduca in sufletul tau bucuria nasterii lui Iisus si sa-ti lumineze intreaga viata! Craciun fericit!

Iti doresc ca lumina sfanta aparuta in Ajunul Craciunului sa-ti aduca in suflet o Sarbatoare eterna! Craciun fericit!

O data cu muzica frumoasa a colindelor, fie ca acest Craciun sa-ti aduca numai armonie, bunastare, pace si prosperitate, atat tie, cat si familiei tale!

Se spune ca in seara de Craciun fiecarui om bun i se implineste o dorinta, dar tie iti doresc implinirea tuturor dorintelor, pentru ca esti un om extraordinar! Craciun fericit!

Azi cu stramosii cant in cor colindul sfant si bun, caci in seara asta s-a nascut Hristos, Mesia cel luminos! Laudati si cantati si va bucurati! Craciun fericit!

Sms-uri formale de Craciun


Cu ocazia Sfintei Sarbatori de Craciun, va doresc pace in suflet, prosperitate si bucurie alaturi de toti cei dragi! Craciun fericit!

Fie ca sarbatorile de iarna sa va aduca pace, liniste si caldura sufleteasca! Va doresc un Craciun de vis alaturi de toti cei dragi!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Decembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.