Setari Cookie-uri

(P)Braduti pentru puiuti

Itsy Bitsy FM a adus si anul acesta cate un bradut in casele a 300 de copii. De data aceasta, alaturi de ei a fost si Gify, girafa roz de la City Pharma.

Sambata, 20 decembrie:

Itsy Bitsy FM a adus si anul acesta cate un bradut in casele a 300 de copii. De data aceasta, alaturi de ei a fost si Gify, girafa roz de la City Pharma.

Intalnirea a fost anuntata din vreme, iar copiii au sosit inca de dimineata, impreuna cu parintii, in parcul Alexandru Ioan Cuza din sectorul 3. Acolo au fost asteptati de personajele lor preferate, Itsy, Bitsy, Zapa, Spiridusul alaturi de girafa Gify si vacuta Fulga. Cu totii au incins o petrecere pe cinste: s-au jucat, au spus poezii, au cantat alaturi de Andra Gogan noul imn Itsy Bitsy, cantecele de iarna si multe colinde. Au fost acolo si grupurile Miniton si Rogvaiv, iar copiii au participat la concursuri cu multe premii de la City Pharma, Cappy si Fulga. Bineinteles, 300 dintre ei au plecat acasa si cu bradutul de la Itsy Bitsy si Gify.
Cei mai multi parinti si copii au raspuns apelului Itsy Bitsy si au venit la evenimentul din parc cu un joc, o carte sau o jucarie pe care au donat-o copiilor bolnavi care de sarbatori vor fi in spital, departe de tot ce inseamna “acasa”. Astfel ei au devenit “Ajutor de Mos Craciun” si au putut face la randul lor o bucurie altor copii mai putin norocosi.

“Ne bucurăm când putem face o bucurie. Iar pentru copiii ascultători, Campania Brăduţ Puiuţ este o bucurie pe care noi o facem să reapară an de an. Împodobirea bradului de Crăciun este un moment special în fiecare familie, iar Itsy Bitsy vrea să fie parte din magia Sărbătorilor de Iarnă şi oferă ascultătorilor un pretext pentru a fi împreună, fericiţi.
Si pentru ca stim ce inseamna bucuria de a darui si de a primi, anul acesta cred ca si copiii au simtit asta din plin, atunci cand au daruit jucarii, jocuri sau carti altor copii aflati in suferinta”, a declarat Nadia Tătaru, director general Itsy Bitsy.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Decembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.