Setari Cookie-uri

(P)Braduti pentru puiuti

Itsy Bitsy FM a adus si anul acesta cate un bradut in casele a 300 de copii. De data aceasta, alaturi de ei a fost si Gify, girafa roz de la City Pharma.

Campania “Bradut Puiut” s-a desfasurat in perioada 17 noiembrie -19 decembrie, timp in care a oferit cate un pom de Craciun in fiecare ora de program. Aflată la cea de-a treia ediţie, campania organizată de Itsy Bitsy alături de partenerii sai, Romsilva, CityPharma, Cappy Junior şi Fulga s-a bucurat inca o data de prezenta a sute de copii insotiti de parintii lor.
Iniţiată pentru prima data în noiembrie 2006 pentru a marca un an de radio Itsy Bitsy, Campania "Brăduţ Puiuţ" înseamnă un moment de bucurie pentru toţi copiii ascultători. Totodată, este o modalitate de interacţiune între copii şi personajele lor preferate şi un mijloc de apropiere a ascultătorilor, copii sau părinţi, de valorile Itsy Bitsy.

Itsy Bitsy este primul radio pentru copii din Europa şi a apărut în urmă cu trei ani ca o alternativă pentru o educare sănătoasă a copiilor. Itsy Bitsy emite in Bucuresti, Navodari-Constanta, Satu Mare, Bacau, Targoviste si Focsani.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Decembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.