Setari Cookie-uri

Dictionarul tau de vise

Visele pot fi adevarate premonitii, avertismente subtile sau pot exprima, pur si simplu, dorintele noastre refulate. Interpretarea viselor este o arta straveche, maiestrita in zilele noastre de foarte putine persoane, iar intelegerea semnificatiei viselor este vitala in descoperirea subconstientului personal. Revista Felicia iti ofera impreuna cu ultimul numar o carte esentiala, intitulata 10.000 de vise interpretate si scrisa de Pamela Ball. Iata doar cateva dintre interpretarile ce se regasesc in cele peste 520 de pagini ale dictionarului de vise oferit de revista Felicia!

- Dinti

In credinta populara, dintii simbolizeaza agresivitatea sexuala, desi o interpretare mai exacta ar fi aceea a procesului de crestere si a tranzitiei spre maturitatea sexuala. Dintii care cad sau sunt foarte usor de scos sugereaza ca realizam ca trecem printr-o perioada de tranzitie, similara aceleia de la copilarie spre maturitate sau de la maturitate la batranete. Sentimentul de ingrijorare in legatura cu pierderea dintilor releva teama de a nu mai fi dorit sau o anxietate provocata de procesul de maturizare. In visul unei femei, dintii care sunt inghititi semnifica sarcina.

Informatii preluate din cartea 10.000 de vise interpretate de Pamela Ball, ce poate fi gasita la punctele de distributie a presei impreuna cu revista Felicia, la pretul de 8 lei.

Vizionare placuta


Kudika
16 Martie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.