Setari Cookie-uri

Sunt fata de bani gata, dar ma tratez

Niciodata nu mi-a lipsit absolut nimic. M-am nascut intr-o familie bogata si am fost considerata dintotdeauna o fata privilegiata si chiar asa ma simt, cred ca as gresi daca m-as plange nejustificat. Tata are cea mai importanta companie imobiliara dintr-un oras mare, insa prefer sa mentin anonimatul pentru ca nu vreau, cumva prin aceasta confesiune, sa ii afectez afacerile, si asa destul de tulburi in timpul crizei.

Niciodata nu mi-a lipsit absolut nimic. M-am nascut intr-o familie bogata si am fost considerata dintotdeauna o fata privilegiata – si chiar asa ma simt, cred ca as gresi daca m-as plange nejustificat. Tata are cea mai importanta companie imobiliara dintr-un oras mare, insa prefer sa mentin anonimatul pentru ca nu vreau, cumva prin aceasta confesiune, sa ii afectez afacerile, si asa destul de tulburi in timpul crizei.

Va scriu pentru ca, sincer, ma cam plictisesc, nu am nimic de facut in aceasta zi frumoasa de primavara si cred ca, de fapt, imi doresc sa fiu ascultata si macar o data in viata, sa fiu cu adevarat sincera. Simt ca, asternand toate gandurile pe hartie, imi limpezesc putin mintea, pentru ca am ajuns intr-un punct al vietii in care mi-am dat seama ca am trait toata viata sub un fel de clopot de sticla. Sau o colivie de aur, numiti-o cum vreti.

De fiecare data cand mi-am dorit ceva, am obtinut, fara ca macar sa fiu intrebata DE CE imi doresc ceva. Ma refer acum la lucruri strict materiale sau pentru placerea mea, nu si la prieteni sau iubiti – pentru ca in aceste domenii, pot spune ca nu sunt foarte norocoasa. In copilarie, am vazut toata Europa, cele mai frumoase orase ale lumii, iar vacanta de vara mi-am petrecut-o dintotdeauna in Austria, la casa de vacanta a familiei. Shopping-ul e marea mea pasiune, iar cel mai mult imi plac magazinele din Monte Napoleone din Milano, unde ma duc cel mult la doua luni pentru a cumpara tot ce-mi pofteste inima si tot ce vad prin revistele de moda. Daca colegelor de facultate li se bulbuca ochii atunci cand imi vad noua gentuta Versace sau Prada, pentru mine magazinele faimoase nu mai au secrete, pentru ca le stiu pe toate. Daca aveti nevoie de un ghid care sa va arate de unde sa faceti shopping de inalta clasa, puteti sa ma contactati linistite! Chiar nu are sens sa ma plang in vreun fel, deoarece de fiecare data cand mai adaug un lucru frumos in cabina de dressing de acasa, ma simt fericita si multumita.

La 18 ani (acum doi ani, adica) am primit cadou de la tata un Mercedes de lux, bineinteles si, brusc, si mai multi colegi de liceu vroiau sa fie prieteni cu mine! Intr-un fel, trebuie sa recunosc ca si atunci imi dadeam putin seama ca eram atat de populara pentru ca proveneam dintr-o familie extrem de bogata, insa imi convenea situatia – cel putin nu-mi serbam zilele de nastere sau Craciunul de una singura, cum am mai auzit ca se intampla in alte cazuri mai putin norocoase. Dupa ce am primit masina si mi-am luat carnetul, am inceput sa plec in fiecare weekend in care era cald la Constanta, unde parintii au o vila superba chiar aproape de plaja, alaturi de diferiti colegi sau asa-zisi prieteni. Nu are sens sa neg, imi placea si eram fericita, pentru ca ador sa organizez mici petreceri, chiar daca intotdeauna sunt supravegheata subtil de un membru sau prieten de familie.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Aprilie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.