Setari Cookie-uri

Sunt fata de bani gata, dar ma tratez

Niciodata nu mi-a lipsit absolut nimic. M-am nascut intr-o familie bogata si am fost considerata dintotdeauna o fata privilegiata si chiar asa ma simt, cred ca as gresi daca m-as plange nejustificat. Tata are cea mai importanta companie imobiliara dintr-un oras mare, insa prefer sa mentin anonimatul pentru ca nu vreau, cumva prin aceasta confesiune, sa ii afectez afacerile, si asa destul de tulburi in timpul crizei.

Cunosc multi alti copii “de bani gata”, cum s-ar zice, pentru ca fiind o lume destul de restransa, ajungi sa-ti faci prieteni aproape numai din aceasta lume – chiar daca eu mereu am vrut prieteni “normali”, cu care sa vorbesc si alte lucruri in afara de mall-uri, Prada si Gucci. Unii dintre prietenii mei bogati au ajuns destul de rau, sa bea sau sa ia droguri, dar eu m-am tinut mereu departe de aceste vicii, in mare masura datorita parintilor si bonei (pe care am pastrat-o pana la 18 ani), care mi-au purtat mereu de grija si m-au invatat ca, indiferent ca n-o sa trebuiasca sa muncesc vreodata, tot trebuie sa-mi pastrez capul pe umeri, sa fiu practica si sa invat. Ma gandeam mereu ca, daca as ajunge vreodata saraca, cred ca mi-ar placea sa muncesc, orice, numai sa fac ceva cinstit si sa nu ma vand oricarui individ bogat. Nu le inteleg pe anumite fete, chiar foarte sarace, care s-ar culca cu oricine pentru bani – eu una nu as face niciodata asa ceva, pentru ca am valori si principii. Nici nu va puteti imagina cum sunt privite in mediul nostru fetele parvenite, care provin dintr-un cerc sarac, nu stiu absolut nimic, nici sa munceasca, nici sa poarte o conversatie inteligenta, iar peste noapte se trezesc bogate si cred ca doar asta conteaza.

Eu, cel putin, sunt studenta de un an de zile la Facultatea de Relatii Internationale si imi doresc sa razbesc singura, chiar fara ajutorul parintilor. Vreau sa fiu un nume important, poate sa intru in politica sau sa fiu europarlamentar, sa ma fac remarcata prin fortele mele si sa fiu apreciata pentru ceea ce sunt, nu pentru faptul ca am un card ce-mi permite sa fac shopping in fiecare moment. De cand am inceput sa studiez, simt ca mi s-au deschis ochii cu adevarat. Atunci cand invat, stiu ca pot ajuta omenirea si pot fi altfel decat ceilalti copii cu familii bogate, dar care isi cheltuie toti banii pentru a se autodistruge.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Aprilie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.