Setari Cookie-uri

Sunt fata de bani gata, dar ma tratez

Niciodata nu mi-a lipsit absolut nimic. M-am nascut intr-o familie bogata si am fost considerata dintotdeauna o fata privilegiata si chiar asa ma simt, cred ca as gresi daca m-as plange nejustificat. Tata are cea mai importanta companie imobiliara dintr-un oras mare, insa prefer sa mentin anonimatul pentru ca nu vreau, cumva prin aceasta confesiune, sa ii afectez afacerile, si asa destul de tulburi in timpul crizei.

Problema mea cea mai mare este ca nimeni in jurul meu nu gandeste ca mine. Ma socheaza sa-mi dau seama, in fiecare zi, ca multe persoane tinere din jurul meu nu stau in preajma mea decat pentru ca platesc eu cand iesim in Kristal sau Bamboo, iar apoi ma barfesc cu alte fete. Fiecare incearca sa aiba un avantaj pentru ca sta in preajma mea, dar foarte putini se intreaba: Mai, dar ce gandeste fata asta de fapt? Nimeni nu ma asculta. Bineinteles ca daca am o problema in dragoste sau ma indragostesc, ca intotdeauna, de cine nu trebuie, toate prietenele vor sa vina sa ma consoleze, dar doar daca iesim intr-o cafenea de fite, pentru ca altfel nu se poate.

Sa va dau un exemplu, de fapt, exemplul care m-a facut sa vreau sa va scriu. Zilele trecute, pentru ca tot era atat de frumos afara, le-am propus catorva colege sa mergem impreuna sa ne plimbam prin Cismigiu. Si stiti cum au reactionat? Au inceput sa rada! Mi-au spus ca ele nu merg in parc, pentru ca li se pare penibil si prefera o cafea bauta intr-un club. Mie personal nu mi-a venit sa cred asa ceva! Eu una mi-as permite sa stau de dimineata pana seara intr-o cafenea extra scumpa, dar nu vreau asa ceva! Eu vreau sa invat, sa ma autoeduc, sa traiesc micile placeri ale vietii, sa ma plimb de mana cu un baiat dragut, care sa tina la MINE, cu adevarat, si nu la cardul meu.

Suna ingrozitor, stiu, si probabil ca nu credeti ca exista astfel de oameni, dar eu ma lovesc de ei la fiecare pas… si ma doare. Ma bucur enorm cand stiu ca am posibilitatea de a oferi cadou unei prietene o geanta de lux pe care a vazut-o in revista, dar ma doare si mai tare cand aflu, la cateva zile, ca de fapt acela era singurul scop al prieteniei noastre. Acum stau si ma intreb… E chiar imposibil sa ai prieteni adevarati daca esti o fata de bani gata?

Ma gandesc uneori sa incep sa merg cu autobuzul, sa-i dau tatalui meu inapoi cardul si sa renunt la shopping, sa incerc sa traiesc ca o fata normala, sa ma tratez astfel si sa nu mai fiu inconjurata doar de oameni ce vor sa aiba avantaje de pe urma acestei prietenii. Dar, pe de alta parte, ma gandesc ca acest “tratament” m-ar putea face sa raman singura… lucrul cel mai oribil din lume, dupa parerea mea.

Cu drag,
E.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Aprilie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.