Verde, alb si rosu sunt culorile starii de bine?


Verde, alb si rosu sunt culorile starii de bine?


Trei mixuri delicioase, in trei culori, pentru starea de bine si bucuria de a trai.

NESTEA® VitaoTM este varianta ideala pentru momentele in care cauti o solutie rapida de revitalizare, cu gust placut si beneficii pentru sanatate. Generatia de ice tea NESTEA® VitaoTM, bazata pe extracte de ceai verde, alb si rosu iti implineste eficient cele mai inalte asteptari de la o bautura racoritoare: beneficii reale pentru sanatate si gust delicios. Fara conservanti sau coloranti artificiali.

NESTEA® VitaoTM imbunatateste astfel starea de spirit printr-o combinatie unica de ingrediente simple: apa, ceai si fructe. Notele fructate imbraca gustul ceaiului in arome placute si racoritoare asigurand savoarea gustului fara a compromite beneficiile pentru sanatate. Cele trei arome de fructe din gama NESTEA® VitaoTM au fost atent selectate astfel incat sa armonizeze perfect cu gustul specific al fiecarui tip de ceai.

NESTEA® VitaoTM Ceai Alb REVITALIZANT cu aroma de Caise protejeaza organismul impotriva radicalilor liberi, intarziind imbatranirea celulelor si conferind o senzatie sporita de vitalitate si energie.

Usor, dulceag in mod natural si fara cofeina, NESTEA® VitaoTM Ceai Rosu RELAXANT cu aroma de Pere are efect calmant asupra organismului in orice moment al zilei.

NESTEA® VitaoTM Ceai Verde PROTECTOR cu Aloe Vera si aroma de Capsuni ajuta la protejarea organismului impotriva actiunii radicalilor liberi combinand continutul generos de antioxidanti cu proprietatile detoxifiante ale plantei de aloe vera si gustul proaspat-acrisor al capsunilor.

  • Kudika

    Votează pentru o culoare mereu vibrantă

  • Kudika

    Cu ce se ocupă, de fapt, Radu Siffredi? Iubitul Oanei Matache are o...

  • Kudika

    Smiley, anunț după ce s-a reîntors din luna de miere: Am o veste...

  • Kudika

    La 5 ani de la divorț, Misha și Connect-R merg în continuare în...

  • Kudika

    Nadine, de la dependența de alcool la succese academice în America!...

  • Vladimir

    Cromoterapie: Descifreaza tainele culorilor si modul in care iti...