Setari Cookie-uri

Se cauta Ambasador al frumusetii pentru Miss Universe 2009!

Anul acesta este cel in care, dupa 11 ani, Romania va avea posibilitatea de a se inscrie in topul frumusetii universale, promovand valorile si traditiile romanesti in cadrul finalei internationale Miss Universe 2009 din Bahamas.

Anul acesta este cel in care, dupa 11 ani, Romania va avea posibilitatea de a se inscrie in topul frumusetii universale, promovand valorile si traditiile romanesti in cadrul finalei internationale Miss Universe 2009 din Bahamas.

"Sunt extrem de entuziasmata ca Romania va fi reprezentata anul acesta la concursul Miss Universe, ce se va desfasura in Bahamas. Am certitudinea ca in cadrul competitiei locale, va fi selectata o reprezentanta minunata care va fi un adevarat ambasador al tarii sale. Asteptam cu nerabdare sosirea ei si a tuturor delegatelor din lumea intreaga la spectacolul reflectat pe intregul glob, concursul Miss Universe 2009" a declarat Paula Shugard, Presedinte al Organizatiei Miss Universe.

Admiratorii celor mai frumoase femei din Romania isi vor indrepta atentia spre finalistele concursului Miss Universe Romania in data de 27 iunie 2009, in cadrul unei emisiuni de mare amploare transmisa in direct de Televiziunea Romana si prezentata de Valentina Ionescu, vedeta TVR International.

Dayana Mendoza, din Venezuela, detinatoarea titlului Miss Universe 2008, va participa la alegerea celei mai frumoase romance, in calitate de membru al juriului.

Castigatoarea marelui premiu va avea menirea de a reprezenta Romania cu mandrie, asa cum au facut-o in trecut si alte participante care, gratie farmecului personal, inteligentei si talentului lor s-au remarcat in prezent: actrita Daniela Nane (1991) sau Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase (1996).

"Participarea la Miss Universe 1991 a fost o experienta de neuitat, care mi-a intarit decizia de a-mi cladi viata frumos, prin propriile forte, alegand o profesie care sa-mi placa si care sa-mi puna in valoare aptitudinile. A fost emotionant si instructiv sa intalnesc alte 73 de fete de varsta mea, crescute in medii diverse pe toate meridianele, cu idealuri asemanatoare, desi cu vise atat de diferite. Miss Universe este un concurs prestigios in care, pe langa aspectul fizic, conteaza mult nivelul intelectual si educatia. Ma bucur ca avem din nou in tara aceasta competitie si imi doresc sa alegem pe cea mai grozava reprezantanta a Romaniei pentru concursul din acest an” a declarat Daniela Nane, detinatoarea titlului Miss Universe Romania in anul 1991.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Iunie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.