Setari Cookie-uri

Sa moara si Raduleasca

Ne jelim vedetele cu aceeasi indarjire pe care am pus-o in bataile noastre de joc. A fost nevoie sa moara Michael Jackson ca sa ne aducem aminte de anii maretiei sale, dupa ce, mai bine de un deceniu, planeta intreaga s-a distrat pe seama nasului lui.

O iubesc pe Marilyn Monroe, si as vrea sa o apar de relele lumii. Dar nu se mai poate. Mi-e draga Britney Spears, si nu stiu cum sa fac s-o scutesc de hlizeala planetara pe seama ei, desi ii ascultam cu totii cantecele si lacrimam. Mi-e ciuda pe lumea asta in care numai cate o moarte mai e in stare sa ne zgaltaie din nesimtire, sa ne mai aduca in suflet un dram de respect.

Si ma intreb: ce facem? Asteptam sa moara si Raduleasca, sa putem sa ne amintim ca am adorat-o ani si ani la randul? Trebuie sa cerem destinului sa-i matraseasca pe oamenii pe care i-am admirat si iubit, care au iesit din rand, care s-au remarcat, apoi ne-au cazut in dizgratie, ca sa ne amintim ca ei sunt si au fost dintotdeauna mai buni ca noi, mai curajosi, mai speciali?

Text de Alice Nastase

Poti servi in fiecare dimineata cafeaua alaturi de Alice pe www.cofeechat.ro

Vizionare placuta


Kudika
3 Iulie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.