Setari Cookie-uri

(P) Quiz: Stii sa iti mentii silueta?

In fiecare zi apelezi la diferite trucuri pentru a arata cat mai bine si a avea un corp tonifiat si sanatos. Mergi la sala, ai grija de silueta ta si urmezi diferite tratamente cosmetice pentru a fi mereu superba si sexy!

NESCAFÉ iti spune care sunt cele mai placute metode care te ajuta sa fii mereu in forma.
Spre exemplu, stiai ca unele dintre alimentele consumate in mod frecvent te pot ajuta in mentinerea greutatii la limitele normale? Asta inseamna ca nu trebuie sa adopti regimuri alimentare pentru a pierde in greutate si a avea o silueta cat mai ferma.

Cafeaua solubila NESCAFÉ poate deveni aliatul tau si cand este vorba despre frumusetea ta, nu doar cand vrei sa te bucuri de gustul sau bun.

Ce face cafeaua pentru frumusetea ta?

Un consum moderat de cafea solubila contribuie la mentinerea greutatii in limitele normale prin arderea caloriilor care provin din grasimi. Asta inseamna ca nu este nevoie sa renunti la cafeaua solubila atunci cand tii cont de numarul de calorii. Studiile recente au demonstrat cum cafeina actioneaza ca un stimulent asupra organismului, determinand o ardere a grasimilor mai rapida. In plus, cafeaua solubila are un continut caloric foarte scazut daca este preparata fara zahar: o cana de cafea solubila are doar 1 kcal.

Si daca tot vorbim de miscare, nu uita sa bei o cafea inainte de a incepe exercitiile fizice. Un consum regulat de cafea te va ajuta sa treci peste oboseala si iti va oferi suportul necesar pentru efortul fizic. Cafeaua solubila este aliatul tau atunci cand vrei sa faci sport pentru a arata excelent.

Dar ce spui despre cafeaua solubila ca tratament pentru parul tau? Chiar daca nu te-ai gandit pana acum, poti folosi cafeaua si ca o masca naturala.

Pentru un par bogat si stralucitor poti apela la mastile preparate cu cafea solubila.
Trebuie doar sa iti faci o cafea tare care, dupa racire, se aplica pe parul uscat si se lasa 20 de minute. Dupa aceea, parul se clateste sub un jet de apa, ramanand cu un aspect sanatos si plin de stralucire. De asemenea, procedeul se foloseste si pentru reimprospatarea culorii la persoanele cu parul brunet, saten sau roscat in nuante inchise.

Cafeaua nu inseamna doar placere, aroma si energie zilnica. NESCAFÉ este aliatul tau pentru un corp frumos si tonifiat.

Referinte - studii

1. Heaney R.P. American Journal of Clinical Nutrition 2001,(74): 343-347

2. Costill DL, Dalsky GP, Fink WJ. Effects of caffeine ingestion on metabolism and exercise performance. Med Sci Sports 1978;10:155-8.



Kudika
8 Septembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.