Setari Cookie-uri

Fa-ti un cadou!

Casa te rasfeti in luna femeii si sa fii sigura ca vei primi exact ceea ce iti doresti, noi iti sugeram sa-ti faci singura un cadou! Nimeni nu te cunoaste mai bine decat tu insati. Si daca nu acum, atunci cand sa-ti faci cadoul pe care il meriti? Iata o lista cu cateva idei la care te invitam sa adaugi si altele.

La punctul 3 iti recomandam un dispozitiv care te va bucura pe tine... si nu numai!
De ce sa nu va surprindeti unul pe altul cu noul Philips Sensual Massager, care garanteaza o dimensiune sexy si senzuala momentelor placute petrecute in pat. Oamenii doresc produse care sa le imbunatateasca viata sexuala si care sunt concepute pentru a fi folosite de cupluri impreuna, si nu separat. Formele noului Philips Sensual Massager se muleaza pe contururile zonelor erogene masculine si feminine si poate fi folosit pe intreaga suprafata a corpului tau si al partenerului pentru trezirea simturilor erotice si stimularea acestora in noi feluri, in locuri care produc placere. Realizate din materiale moi si placute la atingere si modelate ergonomic pentru a incapea in palma, Philips Sensual Massager sporeste puterea atingerii naturale a partenerului in timpul preludiului – si poate fi folosit si in baie sau la dus sau cu uleiuri de corp parfumate pentru o experienta si mai seducatoare. Philips Sensual Massager poate vibra in diverse moduri si la viteze diferite de vibratie, astfel ca experienta sexuala poate lua diverse forme in functie de dorintele si preferintele voastre.
In concluzie, pentru o noapte de neuitat, inventati si inovati continuu, pentru o experienta a simturilor la fel de intensa pentru ambii parteneri, care nu se poate compara cu ce ati trait pana acum.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Martie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.