Setari Cookie-uri

Fa-ti un cadou!

Casa te rasfeti in luna femeii si sa fii sigura ca vei primi exact ceea ce iti doresti, noi iti sugeram sa-ti faci singura un cadou! Nimeni nu te cunoaste mai bine decat tu insati. Si daca nu acum, atunci cand sa-ti faci cadoul pe care il meriti? Iata o lista cu cateva idei la care te invitam sa adaugi si altele.

Sugestia nr 4 este tot un parfum, dar nu aniversar, ci nascut din dragoste:
Paul Poiret, cunoscut creator francez de moda, creaza in 1911 din mare dragoste pentru fiica sa Rosine, parfumurile ce aveau sa-i poarte numele, Les Parfums de Rosine.
Aromele « Les Parfums de Rosine » sunt considerate adevarate piese de arta, intocmai ca si creatiile Haute Couture ale colectiilor de moda celebre.
Celebrul critic de parfumuri Luca Turin remarca ca Rose D’Amour este un parfum intens, ce imbina in mod fascinant narcisa, ghimbirul, piperul si trandafirul, floral si condimentat, asemeni povestilor de iubire. Rose D’Amour este o mangaiere tandra, ce invaluie si “saruta” delicat pielea, atrage si tenteaza.
Colectia Les Parfums de Rosine se gaseste la Londra in celebra parfumerie The Roja Dove si in Bucuresti exclusiv la Beautik Haute Parfumerie.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Martie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.