Setari Cookie-uri

Scandaluri la case foarte mari

Daca va treziti uneori visand la viata in puf dusa de celebritati cu zambetul pe buze si fara cearcane-n jurul ochilor, mai ganditi-va o clipa inainte sa aruncati banutul cu dorinta in vreo fantana. Traiul in straturile superioare ale societatii ne imbie doar pana la un punct, dupa care se intinde zona minata cu paparazzi, si scandalurile mirosite mereu de ei. Luand in calcul grandomania celebrilor faimohttp://www.kudika.ro/kfspAdmin/fckeditor/editor/images/spacer.gifsi, a actorilor si a cantaretilor si a tuturor suferinzilor de insolatie de la lumina reflectoarelor, ciocniri intre orgoliile lor supradimensionale sunt inevitabile... si dese. Asadar, sa raspundem impreuna la intrebarea: ghici ciuperca cine sta in vile si se cearta ca la usa cortului?

Daca va treziti uneori visand la viata in puf dusa de celebritati cu zambetul pe buze si fara cearcane-n jurul ochilor, mai ganditi-va o clipa inainte sa aruncati banutul cu dorinta in vreo fantana. Traiul in straturile superioare ale societatii ne imbie doar pana la un punct, dupa care se intinde zona minata cu paparazzi, si scandalurile mirosite mereu de ei. Luand in calcul grandomania “celebrilor faimosi”, a actorilor si a cantaretilor si a tuturor suferinzilor de insolatie de la lumina reflectoarelor, ciocniri intre orgoliile lor supradimensionale sunt inevitabile... si dese. Asadar, sa raspundem impreuna la intrebarea: ghici ciuperca cine sta in vile si se cearta ca la usa cortului?

In parametri normali, ca o cearta sa se ridice la rangul de “scandal”, trebuie sa fie implicate mai multe persoane, dar cand discutiile in contradictoriu se poarta in stratosfera celebritatilor, cu cititorii de presa de pe mapamond in rol de martori involuntari, orice cearta e scandal, iar scandalul deja e la ordinea zilei. Uneori eticheta este, intr-adevar, “fortata”, si anume cand presa prinde din zbor o declaratie mai colorata si o cioparteste pana da de o impunsatura vedeta-versus-vedeta, care sa dea bine pe prima pagina.

Trebuie doar sa frunzarim prin ultimele titluri din tabloide pentru un exemplu: Guy Ritchie, fostul sot al Madonnei, la un an dupa divortul lor uber-mediatizat, a simtit de curand nevoia sa scormoneasca prin cenusa casniciei, de “dragul”... cui? Din afirmatiile lui pentru revista Esquire, se pare ca taman de dragul Madonnei: “Chit ca o pui fata in fata cu orice tanara de 23 de ani, Madonna va munci mai mult, va dansa mai bine, va avea o performanta mai reusita. Femeia asta nu are limite. Si, sigur, iata: inca o iubesc. Dar e si retardata”. Care parte din tot discursul asta credeti ca a fost preluata de mass media si infoiata pe post de titlu bomba? Cea belicoasa de pe urma, bineinteles.

Nu-i cazul sa citam cine stie ce studiu revelator ca sa deducem de ce se bat vedetele cap in cap – motivatia lor este la fel de transparenta ca a oricaruia dintre noi – chef de harta, narcisism, tradare, dragoste impartasita sau nu, etc. Mai interesante sunt, insa, scuzele inventate, deseori de publicisti, agenti sau case de productie, pentru aplanarea conflictelor. Le recunosti dupa exprimarea ingrijita, caci toate suna la fel de impaciuitoare si, in consecinta, la fel de artificiale.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Octombrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.