Setari Cookie-uri

Scandaluri la case foarte mari

Daca va treziti uneori visand la viata in puf dusa de celebritati cu zambetul pe buze si fara cearcane-n jurul ochilor, mai ganditi-va o clipa inainte sa aruncati banutul cu dorinta in vreo fantana. Traiul in straturile superioare ale societatii ne imbie doar pana la un punct, dupa care se intinde zona minata cu paparazzi, si scandalurile mirosite mereu de ei. Luand in calcul grandomania celebrilor faimohttp://www.kudika.ro/kfspAdmin/fckeditor/editor/images/spacer.gifsi, a actorilor si a cantaretilor si a tuturor suferinzilor de insolatie de la lumina reflectoarelor, ciocniri intre orgoliile lor supradimensionale sunt inevitabile... si dese. Asadar, sa raspundem impreuna la intrebarea: ghici ciuperca cine sta in vile si se cearta ca la usa cortului?

Poate cel mai scandalos personaj, recent revenit in ochii publicului si-n colimatorul presei, este rapperul Eminem. El nu are obiceiul sa isi ceara scuze pentru versurile sale controversate care, de-a lungul carierei sale de succes, n-au scapat nicio ocazie de a tinti fara ocolisuri vedetismul gaunos. Intr-un interviu pentru Metro Times, el se arata deconcertat de atentia marita indreptata la modul personal impotriva lui: “De ce e [ceea ce spun] diferit de ce face “South Park”? [...] Intotdeauna mi-am pus problema, gen, de ce sunt eu deosebit? De ce sunt eu persoana care e mereu privita si analizata sub lupa?”

Un indiciu ar fi ultimul lui album, “Relapse”, care a pus pe jar casnicia lui Mariah Carey cu Nick Cannon: cei doi iubareti au intrat in gura lui Marshall la fel ca mai toate starurile ochite de el, si anume prin atac la persoana si insulte verde-n fata. Scandalul iscat de data asta, insa, se distinge ca stire-soc din cauza relatiei dintre Eminem si Mariah, la care se face aluzie in cantecul “The Warning”. Mai mult, spre deosebire de alte staruri mentionate, satirizate si/sau jignite de rapper, de data asta “vanatul” s-a transformat in “vanator”. Mariah Carey a alimentat scandalul cu o replica de aceeasi factura, adresandu-i-se lui Eminem in single-ul ei “Obsessed”: “Te amagesti singur, baiete, iti pierzi mintile... O fi de la iarba, sau de la Ecstasy... De ce esti asa obsedat de mine? Minti ca ne-am fi cuplat vreodata.”

O categorie mai aparte (a se citi: minuscula) in discutia despre scandaluri o compun starurile cu destul respect de sine incat sa isi impuna o luare de pozitie demna. Gwen Stefani e una dintre vedetele care are clasa, in ciuda unui statut de diva predispus numeroaselor ofensive jurnalistice: desi sotul ei Gavin Rossdale a fost prins cu mata-n sac nu o data, nici dezvaluirea unei fiice crezuta a-i fi doar fina (modelul Pearl Lowe), nici noile zvonuri lansate de rockerul gay Marilyn nu au reusit sa o destabilizeze pe solista No Doubt. Daca unele valve sunt rodul atatarii unui bulgare de stire pana la dimensiunile unei avalanse media, in mod similar altele, mult mai zemoase, sunt inabusite in fasa printr-o atitudine “revolutionara”: No comment!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Octombrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.