(P)Reĺgaseste spiritul Craciunului!

Kudika
17 Decembrie 2009

In luna decembrie, Reĺtraiesti placerea de a darui cadouri frumoase, cadouri oferite cu drag, pentru persoane speciale care te inconjoara in fiecare zi. Pe cat de mult iti place sa vezi expresia persoanei dragi cand Reĺdescopera dragostea pe care i-o porti, tot atat de mult iti place sa le alegi.

In luna decembrie, Re’traiesti placerea de a darui cadouri frumoase, cadouri oferite cu drag, pentru persoane speciale care te inconjoara in fiecare zi. Pe cat de mult iti place sa vezi expresia persoanei dragi cand Re’descopera dragostea pe care i-o porti, tot atat de mult iti place sa le alegi.

Shopping-ul cu cele mai bune prietene a devenit deja o traditie, iar anul acesta culorile vesele sunt cele care iti Re’definesc stilul. Sunteti pregatite si incepeti distractia cumparaturilor de dimineata. Fiecare magazin are magia lui si tone de lucrusoare dragute, pe care le veti cumpara pentru voi, pentru prieteni, parinti, surori si acel „special one”.

Iar cand obositi, aveti baruletul vostru in care intrati pentru a va trage putin rasuflarea si a va Re’vitaliza. Depanati amintiri, faceti planuri si Re’descoperiti vechi pasiuni, un desert „ca al bunicii”, o carte demult citita sau... un pahar de bere intr-o formula noua, aromata, pe gustul vostru! Veti Re’cunoaste stilul feminin in gustul placut al Redd’s, prima bere adresata femeilor, pentru ca aceasta este momentul vostru, o iesire intre fete.

Sunt pline de farmec clipele dinaintea Sarbatorilor. Momente dragi, pe care ti le amintesti cu placere. Incerci sa fii mai bun, intr-o lume in care totul inseamna viteza si oamenii uita uneori de lucrurile frumoase din viata. Alege sa mergi in locuri frumoase, sa petreci timpul cu prietenele apropiate, sa bei ce iti place si ti se potriveste. De aceea te vei bucura de Redd’s, pentru ca inseamna mai mult decat clasicul gust al berii care potoleste setea si insoteste suetele intre prieteni. Cu Redd’s, placerea de a bea bere inseamna rasfat al gustului, savoare, delectare.

Cu arome naturale de fructe, berea Redd’s continua si imbogateste traditia berilor cu arome, in stil propriu. Redd’s ramane insa, in esenta, o specialitate de bere blonda. Alaturi de aromele de fructe, vei regasi in gustul Redd’s aceeasi consistenta a berii clasice, data de ingredientele de baza folosite dar si de concentratia de alcool de 4,5%, obisnuita pentru o bere. Berea clasica este obtinuta prin fermentarea drojdiei cu ajutorul mustului de bere obtinut din malt, urmata de maturarea si filtrarea berii. Pentru a obtine gustul Redd’s, berea parcurge inca o etapa fata de „itinerarul” ei obisnuit: imbogatirea cu arome naturale de fructe.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri