Setari Cookie-uri

Mananca sanatos! 10 variante delicioase!

Sa mananci sanatos nu inseamna sa suferi sau sa ocolesti tot ce e bun in lume. Iata 10 exemple de produse sanatoase care te vor ajuta sa adopti un stil de viata potrivit unei femei preocupate de sanatatea si silueta ei!

Tu ce masina de paine ai in bucatarie ?
Cu totii stim ca in materie de bucatarie, functiile utile ale aparaturii nu mai sunt de mult singurul criteriu. Estetica mediului in care ne desfasuram activitatile gospodaresti este foarte importanta si face parte din echilibrul vietii noastre. Moulinex a inteles acest lucru si a creat OW 5000, o masina de paine performanta, cu 14 programe si 80 de combinatii, 3 grade de rumenire si 3 setari de greutate, care se potriveste oricarei bucatarii moderne.
Formele rotunjite si structura compacta ale masinii de paine de la Moulinex fac din aceasta o prezenta placuta in orice bucatarie moderna. Suportul de gatit cu accesorii non-adezive utileaza cochet bucataria. Daca adaugam la acestea si functia de start intarziat: pana la 15 ore si cea de setare petru mentinere la cald, vedem de ce masina de paine de la Moulinex este alegerea potrivita !

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Aprilie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.