Setari Cookie-uri

Povestea porcului. Si a gripei porcine. Cat de adevarata este gripa porcina?

Priviti fiecare parte si intelegeti ceea ce trebuie inteles. Lucrurile insirate reprezinta opiniile subiective ale unui om, la care se adauga declaratiile unui expert. Nu trebuie sa va influenteze in absolut nicio masura comportamentul vis--vis de gripa porcina!

OMS-ul este o chestie asa pompoasa, din cale-afara de oficiala. Ce vine de la OMS, parca vine direct de la Dumnezeu. Ei declara pandemiile dupa criterii numai de ei stiute, pentru ca practica nu se pupa deloc cu teoria. Scurt pe doi. Sunt acolo oameni si, dupa cum bine stiti, oamenii sus pusi au anumite interese. Ei fac parte din cercuri inalte, intangibile, avand fiecare in spate o companie de medicamente, o firma intermediara, un laborator si lista poate continua. Puterea absoluta e reprezentata de ban si de nimic altceva. Se fac presiuni uriase din toate partile. Stiti cum e, se intampla si la noi, cand trebuie sa se voteze bugetul sau cand dosarul lui X e sub lupa justitiei. Presiuni. OMS-ul a declarat pandemie toata treaba cu gripa porcina si nebunia a inceput. Aoleu, n-avem vaccin!


Vaccinul, minunea care este.

La surprinzator de scurt timp, hop si vaccinul. Novartis a venit cu el, l-a aratat lumii. Altii l-au facut dupa cum au stiut ei mai bine. Fie ca e suportat de Sanatate sau din buzunarele proprii (si Sanatatea tot de aici isi trage fondurile), laboratorul isi ia un porcoi de bani. Rotile incep sa se roteasca, treaba merge uluitor de bine, tot omul e multumit. Indeosebi cei care detin companiile producatoare de vaccinuri. Nu s-au facut suficiente teste, nu prea s-au luat in calcul reactiile adverse, nu a bagat nimeni de seama ca vaccinul a aparut in urma manipularii unor celule canceroase. Apar si probleme manageriale cu fondurile fiecarei tari, asta pentru ca toti se avanta sa aloce bugete, dezechilibrand mersul economic general.

Citește și:


Realitatea aratata de catre experti.

Wolfgang Wodarg, seful pe sanatate din Consiliul Europei, a recunoscut ca gripa porcina nu a ucis mai multi oameni decat gripa normala. Nu era cazul sa se faca atata tam-tam pentru o gripa absolut obisnuita. Wodarg spune in The Sun ca totul a plecat de la interese, de la implicarea uriasa a companiilor farmaceutice, rezultand unul dintre cele mai mari scandaluri ale acestui secol. Scandalul inca nici nu a inceput, dar sunt sanse mari sa inceapa. Doctorul Wodarg ataca dur si vaccinul, spunand ca este inutil, lansat numai pentru a produce panica si, cel mai important, bani. Seful Consiliului a declarat, tot pentru prestigioasa publicatie The Sun, ca nu trebuia ca OMS sa declare pandemia. Nu era cazul. Gripa porcina e doar o banala gripa, care apare in fiecare sezon rece.

Vizionare placuta


Kudika
18 Ianuarie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.