Top 5 barbati care il au pe vino-ncoace

Top 5 barbati care il au pe vino-ncoace
Kudika
11 Martie 2010

Ii vedem in fiecare zi pe micile sau pe marile ecrane, ne fascineaza cu rolurile pe care le joaca, cu zambetul lor sau cu privirile seducatoare pe care le arunca pe sub gene si nu ne putem opri sa nu visam cu ochii deschisi macar pentru cateva secunde. Ne place sa ii admiram de fiecare data cand avem ocazia si sa ne lasam duse de val raspunzand la intrebarea Oare cum ar fi daca?. Acesti barbati au devenit sex-simboluri internationale trezind admiratia a miliarde de femei.

Ii vedem in fiecare zi pe micile sau pe marile ecrane, ne fascineaza cu rolurile pe care le joaca, cu zambetul lor sau cu privirile seducatoare pe care le arunca pe sub gene si nu ne putem opri sa nu visam cu ochii deschisi macar pentru cateva secunde. Ne place sa ii admiram de fiecare data cand avem ocazia si sa ne lasam duse de val raspunzand la intrebarea “Oare cum ar fi daca…?”. Acesti barbati au devenit sex-simboluri internationale trezind admiratia a miliarde de femei.

Din intreaga armata de barbati care de care mai seducatori ce apar zi de zi prin paginile revistelor ne-am limitat cu greu doar la cinci. Cum gusturile variaza de o persoana la alta va invitam sa ne spuneti care sunt cei cinci barbati de la care nu puteti sa va intoarceti ochii, cei cinci care ar ajunge pe varianta voastra de ‘freeby list’ lansata de serialul Friends.

5. Johnny Depp

Actorul in varsta de 46 de ani reuseste sa ne tina inca lipite de ecrane. A ‘furat’ in doi ani (2003 si 2009) titlul de cel mai sexy barbat in viata acordat de catre revista People. A facut cateva roluri magistrale, printre care se remarca cel al Capitanului Jack Sparrow din seria Piratii din Caraibe, John Dillinger din Public Enemies, Edward Scissorhands din filmul omonim, Willy Wonka din Charlie and the Chocolate Factory s.a.m.d.

E dificil de spus care Johnny ne place mai mult, cel din tinerete sau barbatul matur. Fie ca preferam varianta romantica, cea excentrica, sau cea dura, rolurile pe care le-a jucat ne-au expus pe rand aceste fatade.

Sex simbol, sot si tata, Johnny Depp ramane o figura reprezentativa a Hollywood-ului. Anul acesta il putem vedea in filmul The Imaginarium of Doctor Parnassus alaturi de Heath Ledger, Colin Farrell si Jude Law, lansat pe marile ecrane din Romania la inceputul anului si in Alice in Wonderland (lansat pe 5 martie in Romania) in care joaca rolul palarierului nebun.

4. Matthew McConaughey

Texanul Matthew McConaughey are un zambet care le face pe femei sa se topeasca dupa el. Zambetul fermecator dar si aspectul de surfer californian i-au adus in 2005 titlul de cel mai sexy barbat al anului.

“Anii 30 au fost buni cu mine dar acum de abia astept sa implinesc 40 deoarece sunt tipul de barbat care ‘infloreste’ mai tarziu” scria actorul pe pagina sa de Celebrity MySpace in noiembrie 2009 , cu putin timp inainte de a implini varsta de 40 de ani. In cazul acesta nu putem sa nu ne intrebam la ce putem sa ne asteptam din partea lui Matthew McConaughey in anii ce urmeaza.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri