Setari Cookie-uri

Top 5 barbati care il au pe vino-ncoace

Ii vedem in fiecare zi pe micile sau pe marile ecrane, ne fascineaza cu rolurile pe care le joaca, cu zambetul lor sau cu privirile seducatoare pe care le arunca pe sub gene si nu ne putem opri sa nu visam cu ochii deschisi macar pentru cateva secunde. Ne place sa ii admiram de fiecare data cand avem ocazia si sa ne lasam duse de val raspunzand la intrebarea Oare cum ar fi daca?. Acesti barbati au devenit sex-simboluri internationale trezind admiratia a miliarde de femei.

Se pare ca talentul e mostenire de familie. Tatal lui Alexander e Stellan Skarsgard pe care l-ati putut vedea in filme precum Pirates of the Caribbean, King Arthur si Dogville. Tanarul Alexander a refuzat initial o cariera in domeniu dorindu-si sa devina architect. Dupa ce a studiat pentru cativa ani stiinte politice si dupa stagiul militar obligatoriu de 15 luni, si-a dat seama ca are actoria in sange si nu poate fugi de destin.

1. George Clooney

George Clooney Ne-a atras atentia in ER iar mai apoi si-a consolidat renumele cu o serie de filme ce acopera o paleta mare de stiluri. A fost votat de revista People drept cel mai sexy barbat in viata in 1997 si 2006, fiind unul dintre cei trei care s-au bucurat de onoarea de ajunge de doua ori pe vestitele liste.

George Clooney e si el unul dintre acei barbati care par sa arate din ce in ce mai bine o data cu inaintea in varsta. Acum in varsta de 48 de ani, actorul american ne aminteste prin aspectul sau rasat si prin farmec de vechea garda Hollywood-iana. Imaginea sa e intretinuta si de viata sociala activa dar si de dedicatie cu care se ocupa de familie.

L-am vazut pe George Clooney in roluri extreme de variate. A intruchipat un maior in armata americana prins pe frontul din Kuweit (Three Kings), un evadat plecat in cautarea sotiei (O Brother, Where Arty Thou?) un burlac multumit cu viata lui (Up in the Air) dar si-a imprumutat si vocea unui personaj din South Park pentru un episod. Pana si criticile aparute la adresa lui suna bine. Spre exemplu, in 2008 George Clooney a fost criticat pentru cea mai proasta portretizare a lui Batman. Argumentarea a sunat in urmatorul fel: “Batman ar trebui sa fie obsedat […] dar Clooney e rece, ironic, detasat si foarte constient de sine.”


Foto: Hepta.ro

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Martie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.