Setari Cookie-uri

Top 5 barbati care il au pe vino-ncoace

Ii vedem in fiecare zi pe micile sau pe marile ecrane, ne fascineaza cu rolurile pe care le joaca, cu zambetul lor sau cu privirile seducatoare pe care le arunca pe sub gene si nu ne putem opri sa nu visam cu ochii deschisi macar pentru cateva secunde. Ne place sa ii admiram de fiecare data cand avem ocazia si sa ne lasam duse de val raspunzand la intrebarea “Oare cum ar fi daca…?”. Acesti barbati au devenit sex-simboluri internationale trezind admiratia a miliarde de femei.

La imaginea lui de barbat dintr-o bucata care poate sa ia mintile si celei mai dure femei au contribuit mult rolurile pe care le-a jucat. Preferat de regizori pentru comediile romantice, Matthew ne-a incantat in filme precum The Wedding Planner, How to Lose a Guy in 10 Days, Ghost of Girlfriends Past, Fool’s Gold etc.

3. Hugh Grant

Farmecul lui Hugh Grant nu e dat doar de aspect sau de personalitate dar si de accentul englezesc perfect. Mandria cinematografie britanice, Hugh Grant poate da clasa colegilor de peste ocean cand vine vorba de stil. Actorul britanic in varsta de 49 de ani a trecut prin numeroase roluri, unele mai bune decat altele, cateva scandaluri intens mediatizate si cateva relatii serioase printre care se remarca cea cu Elizabeth Hurley. Despre viata lui personala se stiu insa destul de putine lucruri clare deoarece actorul e hotarat sa o protejeze pe cat poate de camerele de filmat.

“Femeile sunt de speriat. Daca ajungi la varsta de 41 de ani ca barbat, ai destule cicatrici din lupte” declara ironic Hugh Grant in urma cu cativa ani. De fapt, nu ni-l putem inchipui pe acesta fara replicile istete si sarcastice care ii dau un aer oarecum aristocratic. Le-am auzit in filme precum Four Weddings and a Funeral (film care l-a lansat), Nothing Hill, Bridget Jones’ Diary, Love Actually si recent in Did You Hear About the Morgans?

2. Alexander Skarsgard

Actorul cvasi-necunoscut pana nu demult a acaparat imediat atentia spectatoarelor serialului True Blood dar si a producatorilor de la Hollywood care l-au distribuit imediat in cateva roluri interesante in Metropia, Straw Dog, Beyond the Pole sau 13. Actorul in varsta de 33 de ani vine din Suedia fiind considerat pe plan national drept cel mai sexy barbat la ora actual (a primit de 5 ori acest titlu). Cel mai sexy barbat al Suediei nu se considera “prea aratos in viata de zi cu zi” desi sunt sigura ca multa lume nu ar fi de acord cu el.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Martie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.