Setari Cookie-uri

Top 5 inventii wacky pentru femei

Nu am fi astazi unde suntem din punct de vedere tehnologic si nu numai daca nu am avea printre noi cativa oameni impinsi de curiozitate si dornici sa faca lumea mai buna si mai usoara. Chiar daca nu toate inventiile sunt atat de utile pe cat ne-am astepta, tot trebuie sa admiram creativitatea persoanelor din spatele lor. La urma urmei, Roma nu a fost construita intr-o zi. Urmand acest fir logic, nu se stie care dintre inventiile aparent ratate sau pur si simplu ciudate s-ar putea dovedi punctul de plecare al vreunui dispozitiv minune. Intre timp, va invit sa descoperiti 5 dintre inventiile ciudate ale ultimilor ani destinate femeilor si sa le judecati utilitatea.

2. Himenul artificial

Pentru femeile care vor o a doua sansa la 'prima data' s-a inventat himenul artificial. “Artificial Virginity Hymen” e creat de o companie chinezeasca numita Gigimo. Acesta este de fapt un fel de diafragma care ar trebui sa se rupa in timpul actului sexual. Dupa cum sustin producatorii, odata introdus himenul artificial “se va dilata putin astfel incat sa te faca sa pari mai stramta”. In timpul penetrarii himenul “va elimina putin lichid asemanator cu sangele dar nu prea mult, cantitatea perfecta.” Iar pentru ca experienta sa fie credibila, producatorii le sfatuiesc pe virginele 'renascute' sa mai adauge cateva gemete si cateva suspine.

Sa nu credeti ca inventia nu a facut furori. Exista o cerere pentru asa ceva iar piata nu e una in care pierderea virginitatii inainte de nunta inseamna stigmatizarea pe viata a fetei. Dupa parerea mea himenul artificial are un potential comic destul de mare, asta daca persoana dispusa sa il puna in aplicare are un simt al umorului indeajuns de sec.

De mentionat ca spre finele anului trecut parlamentarii conservatori din Egipt au cerut interzicerea prin lege a inventiei. Politicienii de la Cairo doresc interzicerea importului de himene artificiale iar unul dintre ei a cerut chiar exilarea celor ce il folosesc.

1. Dispozitivul P-Mate

In urma cu cativa ani a aparut un dispozitiv ce le permite femeilor sa urineze din picioare. Cunoscut si sub numele de FUD (Female Urination Device), acesta e facut dintr-o hartie cerata si le permite femeilor sa mearga la toaleta oriunde si oricand evitand temutele bacterii ale toaletelor publice sau incomoditatea toaletelor “au nature”. Ganditi-va la acest dispozitiv ca un fel de penis surogat de culoare verde. Dupa utilizare dispozitivul de arunca.

Un dispozitiv asemanator e vandut si de compania FemMed Inc. sub numele de GoGirl. Plecand de la sloganul “Nu iti petrece viata stand jos.” compania isi adreseaza produsul femeilor active carora le place sa isi petreaca timpul in mijlocul naturii dar si celor care isi petrec mult timp in oras fiind nevoite sa utilizeze toaletele publice. Conform acestora, tehnica e folosita deja in Europa, desi ceva imi spune ca vorbim aici de o tehnica de marketing mai degraba decat de 'emanciparea' europencelor.



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Martie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.