Setari Cookie-uri

Jucariile si importanta lor pentru dezvoltarea micutului tau

Una din cele mai placute experiente ale copilariei mele era sa merg cu mama la magazinul cel mare din centrul orasului. Desigur, imi placea sa o asist la cumparaturi, dar cel mai dulce moment era sa ma opresc in fata raionului de jucarii de care ma despartea, nemiloasa, o tejghea impozanta ce pazea comoara de papusi, masinute, animalute, jocuri, baloane etc. Dintre toate jucariile, papusile ma fascinau mari, mici, de plastic, de carpe, toate imi placeau.

Vrei sa umpli camera copilului tau cu jucariile mult visate? In perioada 1 martie – 25 aprilie 2010 NESTLE Nesquik organizeaza promotia “Quicky iti da jucarii in valoare de 1000 euro pe zi”, pentru a le oferi copiilor jucariile care ii ajuta sa se dezvolte armonios.

In fiecare zi, un copil va fi fericitul castigator al celor mai frumoase si ingenioase jucarii, precum console, papusi, biciclete, piese Lego, skateboard-uri, role si multe altele, in valoare totala de 1000 de euro zilnic. Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti, iar primii 1000 de inscrisi in concurs vor primi garantat o sapca cu urechi de la Quicky.

Modalitatea de participare la promotie este foarte simpla: participantii pot trimite codul de pe ambalajul unuia dintre produsele participante la promotie prin sms la 1814 sau prin inscrierea pe site-ul
www.nesquik.ro.

Produsele participante la promotie sunt NESQUIK cacao instant si NESQUIK dulciuri.





Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Martie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.