Setari Cookie-uri

Top 5 teorii conspirationiste din lumea vedetelor

O teorie conspirationista reusita e ca o adiere de vant intr-o zi torida; ne atrage imediat atentia, ne pune mintea in miscare si ne trezeste toate simturile. Suntem programati genetic sa ne lasam atrasi de mistere si sa cautam esenta din spatele aparentelor.

Situatia s-a schimbat in momentul in care Tom Grant, detectivul particular angajat de Coutney Love, sotia starului, sa il gaseasca, a facut cateva declaratii conform carora Kurt Cobain ar fi fost omorat. Acesta sustinea ca vedeta avea in sange o cantitate mult prea mare de heroina ceea ce nu i-ar fi permis sa manevreze arma. Prin urmare, acesta fusese mai intai drogat iar mai apoi impuscat. Faptul ca biletul de sinucidere gasit nu spunea nimic despre sincidere si nici macar nu era adresat familiei si prietenilor ci fanilor (anuntand retragerea lui din lumea muzicii si despatirea de Coutney Love) a consolidat idea de inscenare. Privirile acuzatoare ale fanilor s-au indreptat spre Coutney Love, ceea ce nu ar trebui sa uimeasca avand in vedere ca multi o considerau deja responsabila pentru dependenta acestuia.

2. Marilyn Monroe

Pe 5 august 1962 frumoasa Marilyn, in varsta de 36 de ani, a fost gasita moarta in casa ei din Brentwood, Los Angeles. Moartea acesteia a fost anuntata politiei de catre medicul ei. Autopsia a aratat ca murise datorita unei supradoze de barbiturice luate probabil pentru a se sinucide. Acel ‘probabil’ care a aparut si in raportul medicului legist in combinatie cu informatiile si barfele ce au planat in jurul actritei au deschis drumul catre o puzderie de teorii ale conspiratiei implicand nume care de care mai mari.

Principalele speculatii referitoare la moartea ei se centreaza pe relatia cu presedintele John F. Kennedy si cu fratele lui, Robert Kennedy (informatie facuta publica de FBI in 2006). Alte teorii vorbesc despre un posibil asasinat pus la cale de CIA sau de Mafia pe motivul ca aceasta ar fi stiut mult prea multe lucruri despre legaturile fratilor Kennedy cu crima organizata. Altii sustin ca intreaga sa casa era plina de microfoane si camere video ascunse, ba chiar ca asasinarea vedetei ar fi fost inregistrata, iar barbatul care supraveghea inregistrarile a murit in circumstante neelucidate.

Foto:www.hepta.ro
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Martie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.