Setari Cookie-uri

Top 5 teorii conspirationiste din lumea vedetelor

O teorie conspirationista reusita e ca o adiere de vant intr-o zi torida; ne atrage imediat atentia, ne pune mintea in miscare si ne trezeste toate simturile. Suntem programati genetic sa ne lasam atrasi de mistere si sa cautam esenta din spatele aparentelor.

4. Paul McCartney

Se stiu multe despre fostul membru al formatiei Beatles, ceea ce nu prea se stie e ca acesta a fost declarat mort de media studenteasca in 1969. Treptat stirea a fost preluata de posturile de radio si de alte ziare raspandindu-se cu o viteza uimitoare. Vestea mortii lui Paul a socat atunci generatie de tinere a caror adoratie fata de vestita formatie se poate masura cu cea a fanilor din zilele noastre. Conform stirii Paul McCartney ar fi murit intr-un accident de masina in 1967 iar persoana care ar fi aparut in locul lui in tot acest timp nu ar fi fost decat cineva cu trasaturi similare. Fanii au inceput sa caute indicii referitoare la moartea acestuia in piesele formatiei identificand versuri aleatorii din diferite piese care puse impreuna anuntau moartea starului.

E greu de spus daca plasarea versurilor era intr-adevar una aleatorie sau intreaga farsa a fost pusa la cale chiar de formatie pentru a-si creste popularitatea versurile fiind gandite special in acest scop. Povestea continua insa, dupa cum sustine meccafunhouse, un site dedicat clarificarii intregii conspiratii, cu o investigatie facuta in 2009 de versiunea italiana a revistei Wired Magazine in care se sustinea ca exista o diferenta de 6% intre structura osoasa a cantaretului ante-accident si cea de dupa accident. Insa, dupa cum recunosc chiar cei care au facut studiul, avand in vedere ca nu au lucrat direct cu fata persoanei ci doar cu imagini, rezultatele nu sunt batute in cuie.

Foto: www.hepta.ro


3. Kurt Cobain

Solistul formatiei Nirvana a fost gasit mort in casa lui pe data de 8 aprilie 1994 verdictul medicului legist fiind “sinucidere”. Raportul mai spunea ca vedeta murise datorita unui glonte tras in cap si ca avea o cantitate mare de heroina in organism. Arma folosita era sprijinita pe piept. Cantaretul disparuse cu sapte zile inainte din clinica de dezintoxicare unde isi trata dependenta de droguri. Cele cateva scandaluri ce au avut loc inainte de internarea in clinica aratau ca acesta era depresiv si avea tendinte sinucigase. Prin urmare moartea starului a fost una dureroasa dar nu de necrezut.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Martie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.