Setari Cookie-uri

Top 5 teorii conspirationiste din lumea vedetelor

O teorie conspirationista reusita e ca o adiere de vant intr-o zi torida; ne atrage imediat atentia, ne pune mintea in miscare si ne trezeste toate simturile. Suntem programati genetic sa ne lasam atrasi de mistere si sa cautam esenta din spatele aparentelor.

1. Elvis Presley

Legenda rock’n’rol-ului a murit pe data de 16 august 1977. Cadavrul cantaretului a fost gasit pe podeaua baii din resedinta acestuia, Graceland-Memphis. Investigatia a aratat ca Elvis se tarase pe podea de langa toaleta spre usa inainte sa moara. Cele doua autopsii facute asupra cadavrului (a doua in 1994) au ajuns la concluzia ca acesta a murit in urma unui atac de cord fara ca drogurile sa aiba ceva de a face cu asta. Avand in vedere problemele mari pe care Elvis le avusese cu stupefiantele multa lume inca sustine ca ar fi murit in urma unui cocktail de droguri.

Cea mai vestita teorie referitoare la moartea lui Elvis sustine ca acesta si-ar fi inscenat sfarsitul pentru a reveni in atentia publicului si a creste drastic vanzarile. Conform acesteia regele rock’n’rol-ului s-a retras intr-o tara tropical bucurandu-se de noile venituri. Exista numeroase variante ale acestei teorii. Una sustine ca in locul lui Elvis ar fi fost ingropat un corp de ceara sicriul fiind de fapt un fel de lada frigorifica gandita sa raceasca ceara. Asta ar explica atat greutatea excesiva a sicriului cat si faptul ca multi dintre cei prezenti in apropierea lui la acel moment sustin ca aerul era mai rece in jurul sau.

In cei peste 30 de ani care au trecut de la moartea lui Elvis mii de persoane au anuntat faptul ca l-au vazut pe ‘Rege’ in diverse locuri din lume. Avand in vedere multitudinea de fani care recurg la masuri drastice pentru a-l imita e posibil ca acestia sa fi crezut intr-adevar ca il vad pe Elvis.

Foto: www.hepta.ro

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Martie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.