Setari Cookie-uri

Romancele, gata oricand sa renunte la partenerii actuali pentru o aventura cu o vedeta

Femeile din Romania uita de fidelitate fata de partenerul de viata cand vine vorba de o aventura cu o vedeta. Potrivit unui sondaj de opinie realizat in perioada 15-26 martie, romancele sunt dispuse oricand sa isi insele partenerii daca vedeta preferata le apare in cale. Sondajul a fost realizat de kudika.ro pe un esantion de 6.678 de femei, dintre care 3.678 au raspuns online si 3.000, in strada.

Hugh Jackman a fost desemnat in 2008 drept cel mai sexy barbat in viata de catre revista People si se afla permanent in topurile internationale de acest gen. A detinut rolurile principale in filme precum Australia si Xman.

Johnny Depp
a fost desemnat, de asemenea, cel mai sexy barbat din lume in 2010 de catre revista People. Depp a jucat in Piratii din Caraibe si Charlie si fabrica de ciocolata.

Mircea Badea
a primit distinctia de „cel mai sexy star TV” in 2008 si este considerat una dintre cele mai influente vedete TV din Romania.

Leonardo diCaprio a frant multe inimi odata cu aparitia in „Titanic” si se afla de atunci in atentia tuturor realizatorilor de topuri mondene.

Adrian Mutu, printre cei mai sexy fotbalisti din lume in ianuarie 2010, este cu siguranta unul dintre cei mai ravniti sportivi din Romania.

Radu Valcan a fost considerat cea mai sexy vedeta din Romania in 2009, fiind premiat in acest sens de catre TV Mania.

David Beckham este nelipsit in topurile mondene, fiind cel mai sexy fotbalist din lume.

Stefan Banica
a fost considerat, inca de la debutul in „Liceenii”, drept unul dintre cei mai sexy barbati din showbiz-ul romanesc.

Foto: www.hepta.ro

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Martie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.