Setari Cookie-uri

Top 5 aparitii excentrice

Anumite vedete au un stil propriu inconfundabil. Fie prin vestimentatie sau atitudine, aparitiile lor socheaza de fiecare data. Desi adopta un stil nonconformist si fara sa fie in atentia bliturilor, ofera un adevarat spectacol atunci cand trebuie. Prin simpla prezenta, alegand cele mai extravagante tinute si o atitudine pe masura, capteaza totate privirile.

La varsta de 42 de ani, nu se poate incadra intr-un anume domeniu fiind: scriitoare, producatoare de film si jurnalista de moda. Alaturi de Lady Gaga, este a doua vedeta care s-a incumetat sa poarte celebrii pantofi cu platforma si toc de 25 de centimetrii din colectia primavara-vara 2010, semnata Alexander McQueen.

2. John Galliano

Un nume de rezonanta in industria modei. Creatiile ii sunt la fel de celebre precum momentul aparitiei pe scena. Teatralitatea, spectacolul si extravaganta sunt ingredientele esentiale pentru prezentarile semnate John Galliano.

De-alungul carierei sale, Galliano a socat publicul, defiland costumat in: pirat, cosmonaut, purtand machiaje extravagante sau diferite peruci. Memorabilia este si aparitia in costumulul lui Napoleon. In prezent, acesta prezinta colectii pentru propriul brand dar semneaza si creatiile casei Dior. In colectiile pret-a-porter care-i poarta semnatura se regasesc influentele haute-couture care l-au consacrat.

1. Lady Gaga

Este cu siguranta cea mai originala aparitie. Indiferent ca se afla pe strada sau pe scena, Lady Gaga este o fana declarata a tinutelor excentrice. Nu doar creativa cand vine vorba de combinatii traznite, cantareata este inzestrata si cu o voce minunata.

Nonconformista, aceasta nu se sfieste sa apara pe strada intr-un costum de baie nude si ochelari de soare imensi. Tinutele ei sunt reinterpretate intr-un stil futurist, original. In 2009 a fost la un pas de a fi arestata, umbland pe strada intr-o tinuta provocatoare. Controversata sau nu, Lady Gaga si-a creat un stil propriu, care merita admirat.

Foto: www.hepta.ro


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Aprilie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.