Setari Cookie-uri

Are u a Sam? 11 motive pentru care ai putea sa fii Samantha

Desi Kim Katrall, interpreta Samanthei din Totul sepre sex, sustine cu tarie I am not Sam , personajul sau reprezinta sarea si piperul in faimosul serial. Dezinhibata si cu tupeu, este protagonista celor mai picante momente. Te regasesti cumva in descriere? Redactorii revistei iVillage, au intocmit un top 11 al principalelor caracteristici ale acestui personaj.

6. Ai un stil vestimentar nonconformist

Chiar daca ai un job care iti solicita o anumita tinuta, asta nu inseamna ca ramai ingradita intr-un stil clasic monoton. Iti place sa fii originala, sa sochezi mereu cu ceva, fie cu o pereche de pantofi deosebiti ori cu o geanta scumpa. In plus, chiar daca nu mai ai 20 de ani, asta nu inseamna ca ai renuntat la fuste scurte sau decolteruri. Frumusetea nu are varsta!

7. Esti razbunatoare

A te razbuna pe cineva este o adevarata placere. Nu te simti bine daca nu ii platesti cu aceeasi moneda celui care ti-a gresit. Afirmatia este valabila si pentru iubitul tau. Daca pana mai ieri erai in stare sa calci in picioare vreo persoana care ti-ar fi adus vreun afront cu privire la relatia voastra, odata ce ai descoperit ca a calcat stramb, ai grija sa il “rasplatesti” cum se cuvine.

8. Iti place sa fii in centrul atentiei

Samantha este un personaj care nu cunoaste plictiseala sau lipsa de atentie. Adora sa socheze ori de cate ori are ocazia. La fel si tie, iti place sa furi privirile audientei la orice eveniment. Chiar daca este vorba de ziua de nastere unei bune prietene si ea ar trebui sa fie in centrul atentiei…

9. Ai foarte mare incredere in tine

Este bine sa fii persevernta, ceea ce constituie un atu. Te simti intotdeuna in largul tau, de parca toate ar fi in roz, numai cu trandafiri in cala ta. Ceea ce e conteaza cu adevarat, este faptul ca, nu iti pierzi increderea nici in cele mai critice moment. Cand ai cazut, brusc te ridici si iti zici: se poate si mai rau. De aceea, dupa o cearta cu el, nu iti plangi de mila, ci mergi la o sueta cu prietenele. Nu e totul pierdut; cu sarmul tau, il imbrobodesti, incat, desi tu ai gresit, o sa vina tot el cu scuzele de rigoare.

10. Esti o prietena loiala

Ai un stil de viata agitat, insa stii sa iti ajuti prietenele la nevoie. Asemenea Samanthei si pentru tine prietenia este sfanta. De aceea, daca cea mai buna prietena a ta s-a despartit de iubitul ei, vei cauta toate mijloacele pentru a o consola moral si psihic. Iti dai peste cap programul, doar sa-i fi alaturi in astfel de moment grele. Loialitatea este pentru tine cuvantul de ordine si, cum esti o persoana altruista, nu vei abdica nicicum de la principiul prieteniei.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Mai 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.