Setari Cookie-uri

4 Reguli pentru a crea energie pozitiva in caminul tau

Cum atragi energia pozitiva in casa ta!

energie poztiva Foto: Antonio Guillem, Shutterstock

Caminul este locul in care ne incarcam bateriile la sfarsitul unei zile obositoare de lucru. Sau, asa se intampla atunci cand avem grija de el. Iata patru reguli pentru a atrage energia pozitiva in casa ta.

REGULA # 1: PASTREAZA CURATENIA

Daca ai sarit peste curatenia de primavara in ultimii cinci ani, este momentul sa te apuci de curatenie. Dezordinea si mizeria reflecta ingrijorarea, te tine in loc, previne curgerea libera a energiei si lasa putin spatiu pentru noi oportunitati.

Incepe curatenia dintr-un anumit loc, sa spunem un sertar, si continua metodic, pas cu pas. Renunta la toate lucrurile inutile sau care nu iti mai plac.

REGULA # 2: ALEGE DECORATIUNI INTERIOARE CARE ITI PLAC

Desi mama ta se va supara ca renunti la bibelouri, mileuri sau la un tablou urat mostenit de la bunica, nivelul tau de bunadispozitie iti va multumi daca vei scapa de acest obiecte.

Citește și:

Nu tine in casa obiecte care iti provoaca ganduri negative sau care iti displac. Alege imagini placute, culorile tale preferate, plante frumoase, flori proaspete deoarece acestea stimuleaza calmul si relaxarea.

REGULA # 3: REPARA CE ESTE STRICAT

A tine in casa obiecte care nu functioneaza sau sunt deteriorate reprezinta o usa deschisa spre neagtivitate, ceea ce duce la un nivel crescut de stres si anxietate. Pentru a -ti mentine locuinta intr-o stare constanta de armonie, repara stricaciunile si renunta la ceea ce nu poate fi remediat.

REGULA # 4: LASA-TE PURTAT DE VAL

Factorul zen al camerei de zi are legatura cu apa. Nu trebuie sa ai o cascada sau o fantana ci sa existe un element de apa. Poate fi vorba de sunetul linistitor al apei care curge sau al valurilor. Deoarece apa poate amplifica energia, cu te vei simti mai relaxata, cu atat vei fi mai relaxata. Un acvariu cu pesti poate fi o solutie fericita si simpla.

Citește și:

REGULA # 5: AERISESTE

Atunci cand te simti tensionata tot timpul, deschide o fereastra. Aerul statut reprezinta energie stagnanta. De aceea este nevoie sa aerisesti zilnic pentru a aduce aer curat si lumina naturala in casa. Pentru a elimina anxietatea, cumpara-ti o planta de apartament precum crinul alb sau pune flori proaspete intr-o glastra. Acestea vor ajuta la reciclarea aerului si vor genera ioni negativi care au darul de a calma.

Foto prima pagina: ArtFamily, Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.