Setari Cookie-uri

6 semne care arata ca esti pe drumul cel bun

Daca te lupti acum, priveste-o pe ca un semn minunat - sarbatoreste lupta ta.

Neale Donald Walsch, autorul ”Conversatiilor cu Dumnezeu”, a spus ca zbaterea este doar un alt cuvant pentru crestere. Chiar si cele mai evoluate fiinte se afla in situatii mai putin placute, in care se zbat pentru ceva. Stiu insa ca acesta este un indicator de progres real si important. Cei care nu trec prin situatii dificile, nu cresc. Deci, daca te lupti acum, priveste-o pe ca un semn minunat - sarbatoreste lupta ta. Iata sase semne care iti arata ca te afli pe drumul cel bun spre cresterea ta personala desi ti se pare ca bati pasul pe loc.

6 semne ca te afli pe drumul cel bun

drumul cel bun Foto: natalia_maroz, Shutterstock

1. Te confrunti cu probleme noi

Nici o problema nu dispare pana cand nu ne-a invatat ce trebuie sa stim. Deci daca te confrunti cu aceeasi problema mereu exista o lectie pe care nu ai invatat-o inca. Daca te confrunti insa cu probleme noi inseamna ca ai facut inca un pas pe scara evolutiei tale.

Citește și:

2. Nu te mai raportezi la prieteni ca in trecut

Cele dintre noi care se afla pe calea dezvoltarii personale se indeparteaza de relatiile si situatiile care au fost odata pline de bucurie. E posibil sa iti fie greu sa te intelegi cu vechii tai prieteni sau sa te intrebi de ce nu vor sa vorbeasca despre lucrurile care te bucura acum. Nu toata lumea vrea sa evolueze sau e dispusa sa actioneze in acest sens. Fiecare dintre noi are propriul drum. Iar uneori, drumurile se despart. Vei gasi noi prieteni care rezoneaza cu cine ai devenit.

3. Te simti plictisita sau nelinistita in situatii care inainte iti faceau placere

Poate ca te afli intr-o relatie, un loc de munca sau mediu care nu te mai fac sa te simti confortabil. Invata sa nu te agati de lucruri care nu mai functioneaza si sa reunuti la ele. Fii curajoasa. Aceasta este singura modalitate de a face loc posibilitatilor care va te vor conduce spre implinirea destinului tau.

Citește și:

4. Concentreaza-te pe posibilitati in loc de limitari

La un moment dat in viata ta, ai vazut mai multe probleme si limitari decat solutii reale. Insa, , pe masura ce cresi spiritual, incepi sa vezi oportunitatile imense care te asteapta. Iti creezi realitatea prin intentie clara si actiune sustinuta.

5. Nu iti mai pasa de ce cred oamenii despre tine

Obisnuiai sa cauti aprobarea celorlalti. Insa incepe sa nu te mai intereseze. Te simti confortabil cu alegerile tale si nu iti mai este frica sa fii tu. Aceasta este o faza frumoasa a evolutiei personale in care incepi sa te relaxezi si sa te simti sigura pe tine.

6. Iti imbunatatesti relatia cu tine insati

Atunci cand ne comparam cu altii, suntem intr-o stare continua de panica si nemultumire. Atunci cand incetezi sa te concentrezi asupra altora si sa incepi sa te gandesti mai mult la modul in care iti traiesti viata, relatia ta cu tine insati se schimba in bine.

Citește și:

Foto prima pagina: Lightspring, Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.